slikafest


FESTIVALI U SRBIJI

 

Forest Fest 2011 : Avgust 26– 28, Beograd/ Srbija

Forest Fest je open- air festival na jedinstvenoj lokaciji, sa najlepšim pogledom u Beogradu. Program festivala varira od edukativnih i kreativnih radionica , programa za decu , pozorište i film ,atraktivan i bogat muzički sadržaj, uključujući umetnike kao što su Natali Dizdar ,Dibidus bend , Bei the fish i još mnogo toga.

 

BELGRADE FOAM FEST : Septembar 3, Beograd/Srrbija

Belgrade Foam Fest je spektakularni muzički događaj koji će se održati 03.Septembra.. Osnovan je 2009 godine I od tada ga je posetilo više od 40.000 ljudi I mnogi internacionalni umetnici I DJevi kao što su Benny Benassy, David Morales, Axwell I Sebastian Ingrosso. Moderna bina, audio i video tehnologija, laseri, akrobacije, živi performansi I jedinstveni doživljaj u peni, samo su deo ovog spektakla!

 


FESTIVALI U HRVATSKOJ

 

ŠPANCIRFEST 2011 : August 19 – 28, Varaždin/ Hrvatska

Više od 250 sati muzičkog programa - rock, blues, ethno, electro, world music, fusion, kao i različite pozorišne predstave za decu, komedije za odrasle, ulični performansi i ulična muzika. Učesnici: Asian Dub Foundation, Morcheeba I mnogi drugi internacionalni i nacionalni umetnici.

 

VENERANDA SUMMER 2011 : August 13 – 27, Hvar/ Hrvatska

Leto se lagano približava kraju i Veneranda Summer 2011 želi da poslednju nedelju leta proslavi sa Freemasons, Gramophondzie i Milk and Sugar!

 


FESTIVALI U AUSTRIJI

 

Day and Night Festival 2011 : SeptembAr 10, Beč/ Austrija

Četiri različite bine I mnogi DJevi I umetnici iz celog sveta – Tiefschwarz, Andre Galuzzi, Kaiserdisco, Emerson, Filthy Rhich, Aphrodite I mnogi drugi! Budite uzbuđeni!

 

SUNSPLASH : Avgust 27, Wiesen /Austrija

African, Latin i reggae zvuk: The Sunsplash Festival obezbeđuje svojim posetiocima svake godine opuštajuću atmosferu I dobar provod. Ovogodišnji line-up: Alpha Blondy & Solar System, Jimmy Cliff, Patrice, Capleton I mnogi drugi!

 

TWO DAYS A WEEK 2011: Septembar 2 to 3, Wiesen/ Austrija

Ovaj festival će učiniti da srca fanova alternativne i rock muzike kucaju brže - Beatsteaks, The Offspring, Bullet for my Valentine, Madsen, Yellowcard I mnogi drugi!!

 

Wiener Wiesen : September 23 – October 2, Beč/Austrija

10 dana, 480 sati pop, party I pivske muzike, najveći hitovi I show nastupi iz Austrije I šire I mnogo toga počinje 23.Septembra na jednoj od Bečkih najistaknutijih likacija: The Kaiserwiese koji je lociran pored Pratera i Vienna’s Ferris Wheel, gradski tržni centar.

 


FESTIVALI U MAĐARSKOJ

 

Electronic Seasons Festival - Steve Lawler & Robert Dietz : Septembar 10, Pécs/ Mađarska

Ove godine u Expo Centru u Pécs – Steve Lawyer, Robert Dietz, Jay Lumen, Snake Sedrick a.k.a. Son-Tec i mnogi drugi!

 

SZIN Festival : Avgust 24 – 27 Szeged/ Mađarska

Ovo je festival sa najdužom tradicijom u Mađarskoj, velika letnja zabava i dofgađaj koji zauzima mesto u prelepom okruženju pored sandy river bank zajedno sa bazenima. Sa najboljim Mađarskim umetnicima kao što su Pont 4, NEO, Pumpkins, N.O.H.A. I mnogi drugi SZIN je jedno od najboljih mesta da se letu kaže “goodbye” sa četvorodnevnom fiestom.

 


FESTIVALI U RUMUNIJI

 

Tuborg Green Fest Peninsula : Avgust 25 - 28, Târgu Mureş/ Rumunija

Deveta edicija najboljih festival u Rumuniji ide sa Tuborgom, tako da će poslednja nedelja Avgusta doneti zabavu, kulturu, sport I naravno kvalitetnu muziku na Tuborg Green Fest Peninsula, u Târgu Mureş. Internacionalni bendovi kao što su Kasabian and Within Temptation, DJ’s Borgore, Tiga and Nick Warren i mnogi drugi!

 


FESTIVALI U BUGARSKOJfont color="blue">

 

ON! FEST 2011 : September 16 – 17, Sofia/ Bugarska

ON! Fest 2011 u Sofiji– The Bulgarian Youth Festival: Muzika, Igra, Tehnologija, Skateboarding, Graffiti, Gaming, Konferencije i dobro poznati umetnici kao što su Borgore, DJ Fresh i Roni Size. Ovo su samo neke os atrakcija koje Vas očekuj na ON! Festivalu u Septembru.

 

Nazad