Staromodna čvrsta bitka Whitesnake i Evropa zvučali su kosu mnogo bolje za Švedsku

Staromodna čvrsta bitka Whitesnake i Evropa zvučali su kosu mnogo bolje za ŠvedskuWhitesnake se oprašta. I takođe su došli poslednji (međutim, videćemo, razumemo kako je sa poslednjim izletima) …) mahnite češkom ciljnom tržištu, kao i O2 cosmosu. Švedska Evropa je pozvana kao posetilac. I teško je cijeli koncert u takvom sazviježđu ne shvatiti kao bitku srodnih bendova u mnogim aspektima. Kako bi to bilo? Muzika nije konkurencija. Posebno sa iskusnim bendovima kao što su Whitesnake, kao i Evropa, koji više ne zahtijevaju bilo kakvu konkurenciju.

Postavka večeri, to jest, par video praktično porediti koncerata bendova koji su razvijeni samo godinu dana, kao i oba preseliti rano jutro shiny acid rock, ipak izazvao neku vrstu sukoba. Najmanje u umu slušaoca. I također sigurno ne samo u mojoj, čak i na platformi terminala, bilo je razgovora na temu koji je od razvoja bolji. U večernjim satima otvorili su Evropu naslovnom numerom sa petogodišnjeg cd-a” Walk the Planet”, samo da bi odmah uskočili u možda najpoznatiji album” The Final Countdown “sa numerom”Rock The Evening”. Moglo se vidjeti da formacija neće zavisiti od svojih lovorika i, ipak se mnogo oslanjala na hitove, nije dvaput razmišljala da uhvati svježije staze, što ostaje u bilo kojoj vrsti slučaja čast. Najbolje povratne informacije, očigledno, stekli su zarezi iz osamdesetih, ali i relativno sveži snimci zapravo nisu izgubljeni. Možda i od tada Evropa prilično istinito poštuje svoj tradicionalni dizajn: Retro teški rifovi, obilje ključeva i lučnih melodija. A takođe i malo metalnog začina, neki rafinirani korijeni švedskog čelika za napajanje ne odbijaju u svojoj buci.

Prubířské kamenje dizajna su balade

Kamen temeljac stila su balade, kada je u pitanju ovaj tim zloglasna”Carrie”. Skoro šezdesetogodišnji Joey Tempest uspio je potpuno razigrano, možda čak i u kvaliteti originalnog snimka. Samo je povremeno malo smanjivao tonove, međutim nema šta da se zamera, uzimajući u obzir da je prilikom pevanja (a trenutno ne navodim samo na pomenutu baladu) uspeo da reguliše celu fazu bez ikakvih problema, radeći svoje trikove balansiranja sa mikrofonom i bacajući osmehe u svim pravcima. Mislim da to i dalje cijeni. Whitesnake stoji i također pada na lik Davida Coverdala. Ovaj 70-godišnji vokal jedini je originalni učesnik poznatog benda, iza njega je pet dramatično mladalačkih muzičara. Već je pojava na sceni izazvala specifičnu tjeskobu. Zvuk je primjetno shabby, kao i sam pjevač pomalo potonuo u mješavinu. Nažalost, zauvijek razlog. Taj glas, svom snagom, nije ono što je koristio da bude. Ne, nije velika stvar, međutim Coverdale mnogo računa na muzičare koji stoje iza toga. Napustio je uzvišenja, a takođe je još više zahtevao tokove svojim saradnicima ili ciljnom tržištu, posebno cviljenje kada je pokušao, ponekad prilično škripanje, nedostajalo mu je daha. više ne može biti siguran šta će mu glas sigurno učiniti. Ponekad je bilo nesrećno gledati, kada je želeo da se pridruži svojim saradnicima, a onda je više voleo da vrati mikrofon …

Ipak, energija je i dalje dovoljno zadivljujuća i takođe pogađa

Ali njegova energija je i dalje dovoljno zadivljujuća, kao i hitovi od kojih je pouzdano razvio svoj kolekcionarski rad: “loši momci”, “plač u padavinama”, “je li ova ljubav”, “Evo me još jednom”, “još uvijek večeri” ili završna parširana “šupa” jednostavno su dobro napisane melodije koje, iako snažno uspostavljene u vrijeme svog razvoja, nisu izgubile šarm. Nažalost, ovo se ne može reći u vezi sa gitarom, tastaturom i takođe solo bubnjevima. “Mnogo beleški”, želi da napiše zajedno sa carem Josifom II. iz Formanovog ” Amadeusa.”Izgradnja i izgradnja, rang kao i rast bili su praktično apsolutno ne. Coverdale je očito sretan što ove melodije daje publici posljednji put, a možda i posljednji put. Bio je to težak posao za njega (kao i do kraja programa, bilo je prilično uočljivo). Ipak, trčao je, eksperimentisao sa mikrofonom, kao i da mu je rastrgao telo.Noć koju su režirali Evropa i Whitesnake bila je vrsta solidnog Starog svijeta. Sigurno je zagrejao puno srca u O2 kosmosu i takođe je pogodio nostalgični akord. Teško je ignorisati probleme sa kojima se David Coverdale bavi. On je vrsta vlastite sjene, što je razumljivo. Međutim, srećom, tama ima zaista jasne konture, pa suštinski pozitivni utisci ostaju. Međutim, Možda je jasno da je pobedio u mojoj sali u utorak uveče. Ubacio sam je u naslov …Ipak, energija je i dalje dovoljno zadivljujuća i takođe pogađa

Pregled: Whitesnake kao i Evropa imali su na umu moć melodične kiseline

Whitesnake se oprašta od posete kao komponente oproštajnog putovanja, a takođe je i razlog očigledan. David Coverdale, tačnije njegov glas. Jedan od najboljih hardrockovih pjevača više nije live, ali to ne znači da je nešto uradio. Whitesnake i, na kraju krajeva, Švedska Evropa, koju su primarne poznate ličnosti donele sa sobom ne kao konvencionalni Uvod, već kao počasni gost, vrh su 8.decenije kada je vladao antemična kiselina rock – pop steel, ako hoćete-sa jakim položajima, kovrčavom frizurom kao i blistavom pompom. U tom duhu su se održale emisije oba benda, a takođe i sveta, marvel, nije izgledalo nimalo nezgodno ili neprikladno. Postojala je podržavajuća doza iskrenosti i takođe posvećenosti njegovim korenima. Kosa se prorijedila, bore su se pojačale, ali frontmen Evrope Joey Tempest i dalje okreće stalak za mikrofon kao osamdesetih, steže stisnutu šaku, heckles grupe, drugim riječima, on je rođeni frontmen, ali iznad svega i dalje divno pjeva. Njegov glas je i dalje čvrst, kao i samouveren, jedini teren koji nije otkinuo, a takođe se i dalje stalno kretao. Bilo je neophodno, jer je ostatak benda izgledao pomalo fiksiran, posebno basista John Levén zajedno sa neizbežnim poslednjim odbrojavanjem.

Ili je Evropa inkorporirala starije pompezne stvari sa novijim

Inače, Evropljani su integrirali starije pompezne stvari s novijim, zemljanijim materijalom. Praznovjeran izvan ovog svijeta nije zvučao za razliku od posljednjeg pogleda na Eden ili bitke Kraljeva. Jednostavno je šteta što nije odsvirana nijedna melodija sa albuma izuzetnih zatvorenika na nebu. Whitesnake je lansirao svoj prvi cd 1987.godine, plačući u padavinama, još uvijek večeri, je li ova ljubav, ispod idem još jednom, kao i nudim mi svu svoju ljubav. Sedamdesetogodišnji David Coverdale dao je sve od sebe, ali ono što slijedi, nekadašnji tip glasa jednostavno je nestao. Što se tiče pokreta, to je i dalje on, redovni položaji sa mikrofonom u međunožju nisu se otkinuli ni na koji način, ali je vokalno bio obilno zaštićen od strane početnika u bendu Dino Jelusick, koji je, zajedno sa vokalnim pevanjem, takođe dobio tajne. A govoreći “mlada”, veliku pažnju privukla je vruća basistkinja Tanya O'gallaghan, prva žena na ljestvici Whitesnakea. Bilo je nešto za slušati, međutim bilo je i nešto za gledati.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *