Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Vasil Hadžimanov Band koncertom na Kalemegdanu najavljuje novi album!

 

13. JUN BITEFARTCAFE SUMMER STAGE

 

Vasil Hadžimanov Band će održati koncertnu promociju povodom objavljivanja novog albuma, 13. juna u letnjem klubu Bitefartcafe, na Kalemegdanu. Na ovom koncertu VHBand će svojoj publici premijerno predstaviti svoj sedmi album po redu “LINES IN SAND”.

 

Nakon velikog uspeha prethodnog albuma “Alive”, za koji je širom sveta napisano preko 50 recenzija u superlativu i koji je dospeo na listu najboljih albuma u 2016. godini, u čuvenom američkom magazinu “DownBeat”, Vasil Hadžimanov Band nastavlja saradnju sa američkom izdavačkom kućom MoonJune Records iz Njujorka.

 

“Lines in Sand” sadrži 12 pesama koje su snimljene uživo, u Binta Sound Studiju i u Rezidenciji nemačkog ambasadora u Beogradu. Snimanje i produkcija su povereni Marku Periću, koprodukcija Vasilu Hadžimanovu, a dizajn Dejanu Mandiću.

 

Pored sjajne stalne ekipe koju čine Branko Trijić- gitara, Miroslav Tovirac- bas, Peđa Milutinović- bubanj, i Bojan Ivković- perkusije/scat vokal, na albumu se kao gosti pojavljuju mladi saksofonista Rastko Obradović, i vokalni solisti Dean Bowman i Marta Hadžimanov, koji će se i 13. juna kao gosti pridružiti bendu na sceni.

Isto veče, nakon koncerta, Vasil i Band će potpisivati svoj najnoviji album „Lines in Sand“.

 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima

Prvih 100 ulaznica će se prodavati po promotivnim cenama od 400 i 700 dinara!

Dodatne informacije/Partneri saradnici