Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da “KAMARAD PRODUKCIJA” d.o.o. i Svetlana SEKA Aleksić zajedno organizuju  DRUGI po redu veliki solistički koncert 14.Aprila 2018. u Stark Areni u Beogradu. (ex Beogradska Arena).

 

Već deceniju ipo (15 punih godina) Seka Aleksić važi za jednu od najboljih pevačica na našoj muzičkoj sceni, ona je taj imidž izgradila zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu kao i energiji koju pruza.

Ovaj koncert, koji će po mnogo čemu biti jedinstven i autentičan, predstavljaće promociju poslednja dva albuma „LEK ZA SPAVANJE“ i „KOMA“ (uz novi singl-spot koji izlazi pocetkom februara ove godine) i naravno veliki uspeh dugogodišnje uspešne karijere jedne od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, prepoznatljive po velikom broju hitova, odličnim vokalnim mogućnostima i dobroj atmosferi na koncertima i nastupima kako u našoj zemlji, regionu tako i u inostranstvu.

Kada je 2002. godine izdala svoj prvi CD, sa vodecom numerom „Da sam musko“ bilo je jasno da je estradno nebo dobilo novu zvezdu. Godinu dana kasnije drugim albumom gde su se izdvojili hitovi „Crno i Zlatno“ i „Ko da sutra ne postoji“ Seka potvrdjuje svoje sigurno mesto na estradi. 2005. godine izdaje album „Dodji i uzmi me“ i od tada krece vrtoglavi uspon ka samom vrhu, dok se istovremeno za njene nastupe trzi karta vise. Ogromna popularnost nije je ponela, ostala je prirodna i spontana uvek spremna da se odazove mnogobrojnim humanutarnim akcijama kao i da odvoji vreme za postavaoce njenog rada. Albumi „Kraljica“ (2007.) i „Slucajni partneri'“ (2009.) bili su uvertira za Prvi veliki solisticki koncert 23.10.2010 u Beogradskoj Areni. U prolece 2012. Seka izadje svoj 6 album pod nazivom „Lom“, a 2015.godine „Lek za spavanje“  gde su se pored naslovnog izdvojili hitovi „Crveni Ruz“ i „Ti se hrani mojim bolom“. 2017. Godine izdaje album „Koma“ na kome je svaka pesma Hit za sebe, sto nas je i navelo da pocnemo da razmisljamo o novom poduhvatu... 

Dodatne informacije/Partneri saradnici