Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Spektakl se nastavlja! Saša Matić i 9.marta u Štark Areni!

 

Najpopularniji pevač današnjice, Saša Matić, može vec sada da se pohvali rasprodatom Štark Arenom za Dan Žena.

Nešto više od mesec dana pre samog koncerta, pevač je odlučio da svojoj publici ulepša još jedan dan i priredi im jos jedan spektakl za pamćenje.

 

 „Nakon što su karte za dan posvećen ženama, prodate u rekordnom roku, doneli smo odluku da zakažemo još jedan koncert , 9.marta u Štark Areni. Kao i pre dve godine, radili smo baš ova dva datuma i pokazalo se kao dobitna kombinacija koju ni sada nećemo menjati. Naziv novog koncerta, "spektakl se nastavlja...", a nesumnjivo ima opravdanje, jer ćemo dva dana za redom svi zajedno u glas pevati i uživati u najvećoj dvorani kod nas hitove i balade koje nikoga ne ostaljaju ravnodusnim...

 

Kako se navodi u saopštenju Kamarad Produkcije,  ulaznice su u prodaji od srede, 7. februara od 12h po pretprodajnim cenama koje su vazile i za prvi dan tj. 8.mart, od 900rsd parter do 2000rsd nivo 200 na svim prodajnim mestima "Eventima", kako bi svi mogli sebi priustiti i prisustvovati Spektaklu br.2, i vazno je napomenuti da je broj ulaznica po ovim pretprodajnim cenama je ogranicen. 

Dodatne informacije/Partneri saradnici