Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Američka baletska trupa «Ballet Magnificat!» vam predstavnja

Muzičko scenski spektakl «Putovanje rasipnika»,

11. april 2017. u 19h, Dom omladine Beograda

 

Čast nam je da ćemo i ove godine biti domaćini profesionalne Američke baletske trupe “Ballet Magnificat!” koja povodom svoje svetske turneje gostuje i u našoj zemlji po treći put. Njihov nastup očekujemo 08. aprila u velikoj sali Narodnog pozorišta u Nišu, 9. aprila u Kragujevcu, i 11. aprila u Domu omladine Beograda. Celokupan njihov nastup biće humanitarnog karaktera, kao i prošlogodišnji, kada smo pomogli deci na transplantaciji bubrega, i deci iz porodica teškog materijalnog statusa.

 

Muzičko scenski spektakl „Putovanje rasipnika“, koji će se odigrati u sva tri grada, je životna priča jedne porodice, koja biva potresena kada muž iznenada napušta svoju voljenu ženu i ćerku, i odlazi sa željom da bude slobodan i da proživi život stilom bludnika. Slomljenog srca, supruga i ćerka se bore da mu oproste i željno čekaju njegov povratak. Putovanje za koje je suprug pomislio da će mu doneti zadovoljstvo završava se tako da mu proizvode samo tugu i žaljenje. Nakon što je došao do “dna” života, muž se vraća kući kako bi zatražio oprost od svoje porodice...

Doživite izuzetno dirljivu priču o opraštanju i moći obnove, i to kroz muzičko scenski spektakl, protkanog klasičnim baletom, jazzom, modernim i swing plesom!

Ove godine novčana sredstva prikupljena predstavom u Beogradu pomoći ćemo deci bez roditeljskog staranja „Centar Zvezda“, za kupovinu mašina i materijala za izradu suvenira, kako bi ta deca moga da se osamostaljuju i finansijski obezbeđuju kroz zanatski rad.

Celokupan projekat je u organizaciji Udruženja Krugovi umetnosti, EUS-a, PEUS-a, Doma omladine Beograda i Eventim-a.

Likovi:

https://www.youtube.com/watch?v=8jI6HQx5-0M

https://www.facebook.com/balletmagnificantbeograd/

Dodatne informacije/Partneri saradnici