Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Марко Живић је некако с’ пролећа 1972, у априлу месецу, постао становник Крушевца. Дипломирао је на Академији драмских уметности у Новом Саду у класи чувеног Рада Марковића. Стални је члан Београдског драмског позоришта у коме је глумио у представама Свирај то поново, Не играј на Енглезе, Лет изнад кукавичјег гнезда, Делиријум тременс и многим другима.

Бора Ненић је рођен давне зиме 1949. године у Суботишту. Матурирао је 1968. у Петој београдској гимназији. Од доласка у Београд играо је у преко 180 позоришних премијера, тридесетак радио као и ТВ драма и серијала. Осим поменутих, глумио је у многобројним краткометражним филмовима, рекламама, спотовима и давао је глас ликовима анимираних филмова.

Владан Милић је дошао на овај свет почетком јесени 1985. године у Крагујевцу. Дипломирао је глуму у класи професора Драгана Петровића на Факултету драмских уметности у Београду. Стални је члан Београдског драмског позоришта, воли музику и свира гитару и кахон.

Анка Гаћеша је дипломирала глуму на Факултету драмских уметности у Београду, у класи професора Драгана Петровића 2011. године. Двадесет и три године пре тога, тачније средином веселе 1988. године, по први пут је угледала овај свет. Тренутно је асистент на предмету Сценске игре и студент докторских студија на ФДУ. Добитник је престижне стипендије The Jackob's Pillow у Америци.

 

Александар Поповић (1929 - 1996), за пријатеље Але, за београдску чаршију Жак, једна је од најзанимљивијих личности у новијој историји нашег театра. У октобру, 2010. године, установа културе „Вук Караџић” у Булевару краља Александра 77а, својој великој сцени дала је име Александар Поповић. Заиста специфична личност, појава која је дала велики број дела у области радија, телевизије, позоришта. Радио је све што је имало везе са бескрајним писањем, што се огледа у чињеници да је у својој каријери потписао 500 дела, која су се огледала у хиљадама искуцаних страница које су постале радио-игре, телевизијске серије, драме, позоришне представе, књиге. Написао је тако велики број дела да га је један карикатуриста нацртао са као писца који истовремено ради тј. пише са шест руку

 

Марко Јовичић, рођен сунчаног мајског дана 1995. године, је студент треће године Позоришне и радио режије на Факултету драмских уметности у Београду, у класи професора Иване Вујић. Сарађивао је са многим афирмисаним позоришним редитељима. Глуми у бројним предствама у позоришту Пуж. У оквиру међународног пројекта Правда, Регионална мрежа академија драмских уметности, режирао је представу Не чујем печат Јосипе, по тексту Борне Вујчић.  Представу На дну, по тексту Максима Горког, режирао је на сцени Мата Милошевић, ФДУ (2016) a затим и представу Женска посла у Београдском драмском позоришту.

Dodatne informacije/Partneri saradnici