Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

18/10/2018 u klubu SOUL Society-Stari Bitef

Oleg Kireyev, internacionalni muzičar koji živi i stvara širom Evrope i Amerike, nastupiće u 18/10/2018 u klubu SOUL Society-Stari Bitef, u trećoj nedelji otvaranja kluba, uz pratnju svog izvanrednog Jazz Band-a koji čine:

Oleg Kireyev - saxophone
Andreja Hristic -piano
Milan Nikolic-bass
Milos Grbanic-drums

Olegovo stvaralaštvo krunisano je sa preko 15 albuma svestranog spektra – od džeza, Baškir folk muzike do etno džeza. Školovan u Poljskoj, nakon završenih studija odlazi u Njujork i osvaja američku scenu, kolevku džeza, sa svojim etno džez projektom ,,Feng Shui Jazz Theatre’’.

Nastupao je na London Jazz Festivalu, New York Jazz Improv Festivalu i legendarnom Montreux Jazz Festivalu. Olegova muzika je brilijantna mešavina svih stilova, kojoj morate svedočiti na njegovom koncertu u Beogradu!

Sarađivao je sa legendarnim američkim trubačem – Tom Harrell-om, basisitom Ben Williams-om i bubnjarem E.J. Strickland, što je kulminiralo albumom ,,The Meeting’’. Izdanje se odmah našlo na svim džez top listama, a potom je i izabrano za najbolje izdanje goine od strane prestižnog ,,Jazz Week’’.

Rezervacije na 063/377420
Ulaz: 500 dinara Eventim i na vratima kluba, U CENU KARTE JE URAČUNATA GARDEROBA.
Vrata se otvaraju od 21:30h

Dobro došli u jedan sasvim novi Soul Society!

Dodatne informacije/Partneri saradnici