Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

U današnjem sve kompleksnijem svetu brzih promena, u moru novih tehnika i metoda za lični i profesionalni razvoj, ljudi sve više gube kompas i dodir sa stvarnošću. Mega seminar Boba Proktora pod nazivom „Od razmišljanja do rezultata“ ima za svrhu da individualce i profecionalce vrati jednostavnosti i pokaže im kako da kroz principe koji su već utkani u njima, probiju sve barijere modernog života i tako drastično unaprede svoje lične i profesionalne rezultate.

 Predstavljen u svetski poznatom filmu „Tajna“, Bob Proktor je širom sveta smatran živom legendom, majstorom i učiteljem Zakona Privlačenja, koji već blizu 50 godina radi u domenu razvoja mentalnih potencijala. On je autor najprodavanije knjige „Rođeni ste bogati“, a kroz svoje knjige, seminare, kurseve i personalne treninge, promenio je na milione života.

 Proktorov rad velikog opsega sa biznisima i industrijama širom sveta katapultirao je u sam vrh neke od najvećih svetskih kompanija: Prudential osiguranje, Procter and Gamble, Metropolitan životno osiguranje, Royal Doulton, United State Steel, General Motors, Malaysia Airlines, AT&T, Verzion, American Express i mnoge druge.

 Ovaj seminar namenjen je individualcima koji žele da odu van granica „trenutno mogućeg“ ili razbiju svoje lične blokade i ograničenja bilo na nivou zdravlja, intimnih veza, karijere ili finansija, kao i menadžerima koji žele da iz svojih timova izvuku veći potencijal, stvarajući istovremeno zadovoljstvo kako svojih zaposlenih, tako i mušterija – što konačno rezultira povećanju profita.

 Seminar će se održati 5. novembra 2016. godine u Beogradu u Sava Centru u velikoj dvorani. Trajanje seminara je 8 sati sa po dve pauze za kafu i pauzom za ručak.

Više informacija možete dobiti na www.bobproktor.com

Dodatne informacije/Partneri saradnici