Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Deveti Antievrovizijski koncert benda Mortal Kombat 12. maja!

Već devet godina zaredom grupa Mortal Kombat organizuje Antievrovizijski koncert u Beogradu, svake godine baš na dan održavanja finala Evrovizije i svake godine pred sve većim i većim brojem ljudi u sve većim i većim koncertnim prostorima.

Ove godine, Mortal Kombat će održati svoj najveći koncert u karijeri na kome će promovisati svoj treći album koji je izdat za izdavačku kuću „Menart”. Koncert će biti održan 12. maja na Kalemegdanu u organizaciji „Route 011”. Mortal Kombat je svoju publiku navikao na različita iznenađenja koja svaki beogradski nastup donosi, te je svaki Antievrovizijski koncert unikatan i drugačiji od prethodnog. Bend je za predstojeći koncert najavio da će ugostiti dva poznata sastava sa domaće muzičke scene, koji će im na bini pomoći u borbi protiv evrovizijskog neukusa i nemorala, a to su: Bolesna Štenad i SMF. Ulaznice za ovogodišnji koncert u pretprodaji iznose 600 dinara, dok će na dan koncerta koštati 800 dinara.

Mortal Kombat neguje žestoki zvuk koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i tekstovima u kojima se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i naše sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga!

Dodatne informacije/Partneri saradnici