Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Moć Govora tela je jedno od onih predavanja koje vas uvode u svet neverbalne komunikacije koja predstavlja 93% ukupne komunikacije koju obavljamo. Svega 7% je ono što govorimo rečima. Pored nekih najosnovnijih alata i pojmova koji će vam pomoći da procenite šta vam druga strana govori, na ovom predavanju ćete saznati i bitne detalje izražene u vidu mikroekspresija i ponašanja na koja posebno treba da obratimo pažnju.Jedan od najvećih stručnjaka iz ove oblasti na našim prostorima sa vama na treningu koji će vam koristiti u svakom aspektu života!


 
Predavač Marko Burazor je rođen i živi u Beogradu. Diplomirao i magistrirao  na Ekonomskom fakultetu. Predmet interesovanja tokom profesionalne karijere su mu međuljudski odnosi u poslovnoj komunikaciji, kao i profilisanje ličnosti, sa posebnim osvrtom na neverbalni tip komunikacije. Izuzetan trener i konsultant u mnogim kompanijama u oblasti poslovne komunikacije, veštini prodaje i pregovaranja. Dugogodišnji je saradnik Japanske agencije za međunarodnu saradnju i kolumnista više specijalizovanih magazina.
 

Uz kupljenu ulaznicu, svi učesnici dobijaju na poklon autorovu prvu knjigu "Naučite jezik kojim ceo svet govori" (Neverbalna komunikacija na delu).

Dodatne informacije/Partneri saradnici