Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

HITOVI KOJI ASOCIRAJU NA LETO I MORE

LUIS FONSI I “WHO SEE”

UŽIVO U KOMBANK ARENI 24.11.2017.

 

Luis Fonsi, “Despacito” zvezda, dovodi najveću svetsku muzičku atrakciju ove godine u Kombank Arenu, u okviru svoje “Love+Dance” turneje na kojoj puni sve svetske dvorane.

Hit „Despacito“ sa reperom Daddy Yankee je objavljen u januaru i do sada je na Youtube-u  pregledan više od 4 milijarde puta! Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu.

 

Kao predgrupa Luisu Fonsiju nastupa još jedan bend koji asocira na leto i more:  predstavnici main stream hip-hopa u regionu, grupa “WHO SEE”.

Pesme  bez kojih više nijedno letovanje neće biti isto, kao što je "Dje se kupas" , postižu višemilionske cifre pregleda na njihovom zvaničnom You Tube kanalu, i postavljaju novi standard za bend.

Njihov novi album "Pamidore" pojavio se u prodaji jula 2017. u izdanju "Lampshde Media" etikete, i uz čitav njihov opus dostupan je na svim digitalnim platformama (You Tube, Deezer, iTunes, Spotify, etc...)

 

Ulaznice za priliku da budete deo najvećeg hita do sada su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima,na blagajnama Kombank Arene i Bilet Centra Beograda, i online na www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Dodatne informacije/Partneri saradnici