Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

LEPA BRENA – 20 i 21.oktobar, Štark Arena

BRENA PRODALA PRVU ARENU, ZAKAZAN DRUGI KONCERT ZA 21. OKTOBAR!

 

Najpopularnija pevačica bivše Jugoslavije započela je svoju dugoočekivanu evropsku turneju ”Zar je važno dal se peva ili pjeva”.

Svi imaju jedan rođendan, Lepa Brena će imati dva! I to kakva! 

Posle rasprodatog koncerta koji je zakazan za 20. oktobar u Štark Areni, zbog velikog interesovanja za spektakl godine, tim Lepe Brene doneo je odluku da se radi još jedna Arena! I to odmah sutradan - 21. oktobra!

 

Da podsetimo, Brena je u rekordnom roku prodala prvi koncert kojim će obeležiti 35 godina karijere u Štark Areni. Karte za drugi koncert su već u prodaji, a Brena je samo kratko poručila svojim fanovima

- Hvala Beograde!  Družimo se na još jednom koncertu u Areni i to 21. oktobra! Svi imaju samo jedan rođendan godišnje, a ja ću sa vama slaviti - dva dana!

 

Pored mnogobrojnih hitova kao što su:  Mile voli disko, Sitnije Cile sitnije, Bato Bato, Šeik, Mače moje, Miki Mićo, Okrećeš mi leđa, Hajde da se volimo, Sanjam, Golube, Jugoslovenka, Čik pogodi, Ja nemam drugi dom, Luda za tobom, Ti si moj greh, Udji slobodno, Pazi kome zavidiš, predstaviće i pesme sa novog albuma “Zar je važno dal se peva ili pjeva”.

Organizatori garantuju dobru zabavu i provod za pamćenje, kao što su svi već navikli od Lepe Brene.

Dodatne informacije/Partneri saradnici