Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Prvi veliki beogradski koncert za IrieFM i promocija novog albuma “Putevi”  u izdanju Mascoma zakazana  je za 15. decembar u Domu omladine. 

Pored hitova Kliziš“ „Putevi“ i “Što ti telo pulsira”, IrieFM će prvi put predstaviti publici nove pesme sa dugo očekivanog albuma.

Ovaj ultrapopularni bend meša različite tradicionalne pristupe pop muzici i povezuje ih, bez mnogo osvrta na žanr, tako da zvuk varira od pesme do pesme. Osam članova, jedna dama, multi-task muzičari, kreativci, okupljeni oko jedne ideje - kreiranje nove muzike koja ima direktan pristup svojoj publici.

 

 

Predgrupe: Kezz i DRUM

 

Kezz - Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Nova i sve popularnija forma njenih nastupa su live setovi, u kojima svoju autorsku muziku miksuje sa elektronikom i raznim drugim žanrovima, a uz sve to peva i improvizuje uživo. Prvi studijski album "Kezz" objavila je prošle godine u izdanju Mascom Records.

 

Grupa DRAM postoji od maja 2017. i žanrovski pripada kombinaciji Blue-Eyed Soula, Popa i Američkog Roots Rocka. DRAM u ovom trenutku na živim nastupima izvodi kombinaciju autorskog materijala i nestandardnih obrada stranih izvođača.

 

Cena karte u pretprodaji iznosi 1,000 din a na dan koncerta 1,100 din.

Dodatne informacije/Partneri saradnici