Američki bend Interpol uvodi potragu za svojim sljedbenicima u Češkoj

Američki bend Interpol uvodi potragu za svojim sljedbenicima u ČeškojSvjetska špijunska kompanija Interpol sigurno ima mnogo obožavatelja, međutim apsolutno nema toliko sljedbenika širom svijeta kao američki bend istog imena. Interpolovi dokumenti i emisije su veoma traženi među ljubiteljima pjesama. Ipak, nakon odvajanja basiste Carlosa Denglera 2010. godine, nije bilo garancije da će Interpol u budućnosti pokrenuti još jedan cd.

Nakon maratona od preko 200 emisija, kontinuirani učesnici benda– gitarista Daniel Kessler, vokal i gitarista Paul Banks, te i bubnjar Sam Fogarino– uzeli su dvije i po pedeset posto pauze.  Po prvi put su svi ostali u raznim gradovima i bili su podijeljeni po geografskom i mentalnom dometu. Tehnički, Interpol je razvijen na Njujorškom koledžu 1997.godine, kada se Kessler pridružio Dengleru kao i finansijskim institucijama kako bi razvio bend. “Zaista me nije bilo briga jesu li vješti muzičari ili imaju slične muzičke sklonosti. “Tražio sam delikatne ljude”” priseća se. Godine 2002. — sa Fogarinom na bubnjevima-potpisali su ugovor sa Matador oznakom i također lansirali svoj debitantski cd ‘Aktiviraj intenzivne svjetla’, koji je prema Pitchforku postao album broj 1 te godine. Tokom naredne decenije lansirali su tri albuma koja su stigla pet od natpisa 200; tim je dobio go crazy recenzije od Wanderera, kao i time publication; pojavio se na tv programima sa Lettermanom, Conanom, Lenom i naslovio Lollapalooza i sve festivale sutrašnjih događaja; a takođe je istraživao sa fabulous U2 i Cure. Dodatno su se posvetili svojim muzičkim zadacima, međutim na kraju su njihovi kursevi još jednom sarađivali, slično kao prvi put kada su zadovoljni u očekivanju kuda će ih njihove pjesme odvesti. “Paul i ja smo se upoznali u avgustu 2012.godine, što je bio tip prvog napora u if-u, kao i kako ćemo najvjerovatnije ostati da radimo”, navodi Kessler. “Nismo imali planove. Apsolutno mi ništa u mozgu nije govorilo šta da radim. Ličilo je na sviranje pjesama da vidimo ima li još nešto u nama.”

Energičan i takođe primamljiv

Brzo je postalo jasno da još uvek postoji nešto u bendu, nešto neposredno, nešto podmlađeno, energično i takođe neodoljivo. Topli avgustovski dani u Njujorku i sala za svadbene probe benda Fights proizveli su postavku za pojavu novog cd-a pod nazivom El Pintor, peti značajan rekord Interpola, kao i njihov najradosniji. To je Neumoljiv, kao i energizirani cd, jednako izvanredan i takođe dopunjen. “Sa oslanjanjem na bas, melodije su počele da rastu u smislu njihovog identiteta”, raspravlja Kessler. “Odjednom je ličio na potpuno novi bend.”Fogarino se pridružio probama nešto kasnije i bio je srećno šokiran, ali i oduševljen onim što je slušao. Kessler i planovi finansijskih institucija su tada značajno i nezavisno poboljšani sa svojim bubnjevima, kao i udaraljkama. Cd je snimljen u legendarnom Electric Lady Studios, kao i potpuno novoj radionici atomskog zvuka u New Yorku. Za razliku od svojih prethodnih CD-ova, Interpol je napravio korak unazad s El Pintorom i “dozvolio da se pjesme razvijaju”, govori Fogarino, opisujući istrajnost koja je bila potrebna da bi se vidjelo gdje će ih pjesme sigurno odvesti. Nije bilo garancije da će ponovo snimati zajedno, ali rezultat je odličan i zanimljiv sličan njihovim prethodnim zapisima. Interpol je stoga donio odluku da se vrati na scenu sa stilom i zapravo je pripremio svjetsku slikovitu turneju za ovu godinu, u kojoj će sigurno dodatno otići u Evropu. Češki sledbenici su možda videli Interpol na festivalu u Panenský Týnec pre nekoliko godina, ali su čekali besplodno za sopstveni nastup. Bez obzira na to, izuzetno smo sretni što možemo otkriti da je kašnjenje završeno, Interpol 12. Avgust će sigurno nastupiti u Pragu Lucerna Songs Bar! Ulaznice za njihovu predstavu biće u prodaji od 27-a. Februar u mrežama www.GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim i također online www.musicbar.cz za 790, – CZK + troškovi. Na blagajni Lucerna pjesme Bar bez troškova. Odmah na dan koncerta za 950, – CZK.

Interpol i koncerti koji takođe sedam ne bi pomoglo

U početku nisam prepoznao vezu između wellnessa i Interpola. Uživam u istoimenom debiju wellnessa i sljedećoj boji, ali moja ideja o njihovoj zabavi uživo očito ne prati činjenicu. Predviđam noise rock i takođe dobijam pop sa malo buke. Voljeni Mi smo voda se približava očekivanjima, ali ostatak skupa sam tek počeo slaviti i nemam faktora za oslobađanje akumulirane energije. Zašto bas igrač okreće cveklu kao Metalist najdebljeg zrna? Zašto vokal frontmena zvuči kao dječaci iz trgovine za kućne ljubimce? To je greh! Daljnje brige neće vas dugo čekati. Bezuspešno postavljam pitanje kako su koristili Creep i na šta liče zdravstvene performanse ako nisu pred-bend. Čini se da potvrđuje staru istinu da neki bendovi ne pripadaju ogromnoj fazi. Nažalost, bojim se da ono što sam slušao i takođe video neće pomoći sedmorici. Oporavljam se od zdravlja piva. Razumijem da je to zapravo stalno popina da su me najviše preuzeli zvučni odlomci. Holtov bend je drugačiji. Interpol pojedinci su zapravo bili zaljubljeni u mene zbog naše prve konferencije u Panenský Týnec. Bilo je to 2011.godine i bend je stigao bez Carlosa. Uspostavljanje sa slabijim zvukom i takođe bez soka bilo je frustrirajuće. Zajedno sa finansijskim institucijama i co. stigli su nakon puštanja 4.linije, koji su zajedno sa prethodnom ljubavlju da se divimo ostavili mi prilično hladno. U 2014-U, El Pintor je bio deo neuporedivog lansiranja Turn on the Brilliant Lights, kao i superb Shenanigans.Interpol i koncerti koji takođe sedam ne bi pomoglo

Oštar početak pozdravljanja Anđela odmah sugeriše da će ova emisija biti vredna toga

Buka u dvorani je predivna, bend stisne stazu što je teže moguće, a Paul bez ribolovnog roga je siguran u svom cmizdravom govoru. Odlučujemo se za optimum. Ovako se očekuje da izgleda. Ako sve prođe kako treba, onda sve što treba da uradite je da komponujete melodije. Sastavljanje setliste performansi je alhemija koja može pretvoriti komad de otpor pravo u “više od pukog performansa” za neke ljude. Interpol ide na postojeći album, zar ne? Racionalno, setlist je poboljšana pjesme iz El Pintor i, na osnovni užitak, takođe iz prve 2 serije nagrada. Opšte zadovoljstvo osigurano. Potpuno novi komadi moja želja i svaka sitnica je pogrešan posao savršeno, a takođe i tokom traženog zla mlako Belgijsko Ciljno tržište progresivno se odmrzava. Hor je New york City Cares i konačni lični organizator je euforija. Interpol u punoj snazi posjećuje Evropu i također se pripremaju za igranje najuzbudljivijih emisija nakon Carlosovog odvajanja. Ako najviše cijenite starije bodove i novost ne nervira vaš odnos s bendom, ne oklijevajte ni sekunde, kao i pokušajte pronaći obližnji izvodljiv dan.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *