Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

INTERPOL U BEOGRADU 13. AVGUSTA

 

Po mnogima jedan od najcenjenijih alt-rok bendova današnjice, njuroški trio Interpol, održaće koncert u 13. avgusta na Beogradskoj tvrđavi na Kalemegdanu.

 

Pol Banks (gitara, vokal), Daniel Kessler (gitara) i Sam Fogarino (bubnjevi) nastupiće u okviru turneje „Turn On The Bright Lights Anniversary Tour“ kojom će obeležiti 15 godina od izlaska albuma prvenca „Turn On The Bright Lights“, koji će u celosti izvesti na koncertima. Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje hitove poput „Untitled“, „PDA“, „Obsticle 1“, „Say Hello To The Angels“ i mnoge druge.

 

Debi album Interpola prodat je u više od milion kopija i po mnogima i danas važi za najbolje ostvarenje u diskografiji benda. Našao se na desetoj poziciji godišnje liste albuma NME magazina, kao i na prvom mestu Pitchfork Media Top 50 Albuma.

 

Karte za beogradski koncert benda Interpol se mogu nabaviti preko Eventim prodajne mreže, po promo ceni od 1790 dinara za parter i 2490 dinara za VIP terasu.

 

Interpol je do sada objavio pet studijskih albuma: „Turn on the Bright Lights“ (2002), „Antics“ (2004), „Our Love to Admire“ (2007), „Interpol“ (2010) i „El Pintor“ (2014), a trenutno rade na novom materijalu u rodnom Njujorku. Kroz godine, bend je ostao veran svom prepoznatljivom mračnom stavu i pesmama na kojima dominiraju himnični refreni i duboki, teatralni vokal Pola Benksa.

 

Beograd je jedini grad iz regiona u kojem će njuroški bend nastupiti u okviru turneje „Turn On The Bright Lights Anniversary Тour“ a fanovi iz okolnih zemalja karte mogu da nabave putem Eventim sajta.

Kupovinom VIP karte dobija se prioritet pri ulazu na koncert, veći komfor, zasebni toaleti, barski stolovi i stolici, veći izbor pića na baru i svakako bolji pogled na binu. Posetioci sa VIP kartama u svakom trenutku mogu da siđu u parter. 

 

FB event: https://www.facebook.com/events/1658390227794153/

http://www.interpolnyc.com/

https://www.facebook.com/interpol

https://twitter.com/interpol

http://instagram.com/interpol

https://www.youtube.com/user/interpolmusicvideos

 Dodatne informacije/Partneri saradnici