Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Dočekajte leto pevajući na Impero Music Week-u

Festival koji će obeležiti početak ovog leta definitivno je „Impero Music Week“ koji će 1. juna koncertima na Tašmajdanu otvoriti „Leksington bend“ i Dženan Lončarević. Narednog dana, 2. juna sve ljubitelje dobrog roka očekuje nastup tri proslavljena sastava „Yu grupe“, „Kerbera“ i „Nevernih beba“. A poslednji dan, 3. jun rezervisan je za hitove ’90-ih koje će posle dugo vremena izvesti najpopularniji dens izvođači „Mobi Dick“, Gru, Dr.Iggy, „Beat Street“, Ivan Gavrilović i „B3“.

„Impero Music Week“ je verovatno i jedini porodični  festival na ovim prostorima jer je tokom tri koncertna dana obuhvaćena muzika za sve generacije, a održava se prvi put sa željom organizatora da postane tradicija.

Karte za „Impero Music Week“ festival mogu se već sada kupiti na prodajnim mestima „Eventima“ po ceni od 1.000 i 1.200 dinara.

Organizatori su mislili na sve, te su pripremili posebno iznenađenje za postioce festivala koji će moći da kupe karte za sva tri dana po znatno povoljnijoj ceni od 2.500 dinara za parter i 3.000 dinara za tribine.

Dodatne informacije/Partneri saradnici