Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Jubilej Ilde Šaulić

Popularna pevačica Ilda Šaulić već 10 godina postoji na muzičkoj sceni i za taj period otpevala je brojne hitove i osvojila srca mnogih.  Deceniju estradnog rada, folk pevačica Ilda Šaulić proslaviće 12. septembra koncertom na Letnjoj pozornici Topčiderac.

Sa 30 godina je ozbiljnije uplovila u muzičke vode. Sa ocem Šabanom Šaulićem snimila je duet „Ne okreći se, kćeri“. Vrlo brzo je na sebe skrenula pažnju nežnim glasom, aristokratskom lepotom, šarmom, pristojnim ponašanjem i besprekornim stilom. 2008. godine je objavila svoj prvi album pod nazivom „Stani, dušo, da te ispratim“ sa još 8 pesama “Budi muško”, “Nemoj pogled da sakrivaš”, “Posle nas”, “Kosa plava”, “Posle toliko godina”, “Imuna”, “Ja sam tebe ipak volela”, “Igračka”. 2010. godine je sa koleginicom Dajanom Paunović snimila duet „Boli me, boli, nevero“ koji je naišao na dobru reakciju publike. Objavila je drugi album, takođe u izdanju Grand produkcije, koji broji sledećih 10 pesama: Ti si prvi, Te sam noći prevarila sebe, Najgora i najbolja, Ne okreći se, kćeri, Zabrani mi, Volim te, Bivša devojka, Pusti me da plačem, Mesec zoru ispraća, Ja te nikad neću kleti. 2012. godine izdala je treći album pod nazivom „Fališ mi“ sa pesmama: Ljubomora, Nešto me vuče tebi, Kao ja, Fališ mi, Nepoznato mesto, Što me pitaš, Ne dam što je moje, Promaja. Narednih godina je snimila sledeće singlove: 2013. godine „Duh u mojoj sobi“ , 2014. godine „Kao nekad ja“ i „Il’ ničija, il’ njegova“, 2015. godine duet sa Lexington bendom „Ti nevoljo moja“.

Publika je oduvek znala da ceni njen neosporan muzički talenat,  tako da je Ilda odlučila  da ovaj jubilej obeleži u društvu ljubitelja njene muzike koji će uživati u lepoj, emotivnoj i romantičnoj večeri u Beogradu.

dress code: elegant

Dodatne informacije/Partneri saradnici