Balkan PUBG tim Entropiq plasirao se u veliko finale šampiona globusa

Prvenstvo globusa u naslovu video igre PUBG: Battlefields, koji se dešava u Dubaiju, dodatno ima češki uticaj. Entropiq je poslao svoju Hrvatsko-Srpsku postavu jednoj iskusnoj. Upravo je stigla do velikog finala. Vodećih 16 timova sigurno će igrati 20 video igara. U pitanju je paket od 2 miliona dolara. Entropiq u Dubaiju predstavljaju Hrvati Ivas10, Lukarus i ZEKO. Srpske boje štite Qbe kao i Naylup. Balkanska interakcija pod vođstvom trenera iz Hrvatske Nike Mamič. “Samo prvenstvo je za nas bilo divan uspjeh. “Istina o kojoj su se naši igrači pobrinuli da bi napredovali do top 16 je nešto nevjerovatno. Trenutno smo u odabranoj kompaniji najefikasnijih. Svi željno očekujemo konačne borbe”, rekao je menadžer Entropiq tima Šimon Hradecný.Balkan PUBG tim Entropiq plasirao se u veliko finale šampiona globusa

Balkanska priča vodi neobičnu fudbalsku akademiju, vještinu susjedstva također je pronašla Slavia

2010.godine, kada je sa Interom osvojio Ligu šampiona, dodatno je odlučio da dio svog uspjeha vrati kući. Otuda je Goran Pandev osnovao svoju akademiju u svojoj autohtonoj Strumici, makedonskom gradu sa 35.000 stanovnika. Što je ovo zapravo izuzetno neuobičajen zadatak, možete nagovoriti odlomak iz programa direktno na Sport.cz u fudbalskoj radionici, o tom projektu se također razgovara s angažmanom Jana Vondre, vjerovatno jedinog Čeha koji je zapravo ikada igrao u makedonskim najboljim takmičarima. Takođe je imao priliku da vidi akademiju Pandeva. “Imaju potpuno novu arenu. Iznutra shvatate da je on (Goran Pandev) izašao kao i da razume kako se to čini u najboljim klubovima u Evropi.”Istovremeno, bivši igrač kluba KF Shkendia priznaje da problemi klubova u Severnoj Makedoniji nisu toliko utvrđeni kao što se koriste, na primer,u Češkoj. “Iako je ovdje (na Pandevovoj Akademiji) bilo teretane ili objekata za fizioterapiju, ona nije bila na drugim stadionima u Makedoniji,” kaže Vondra. Akademija već osam godina ima svoj vlastiti a-tim, koji je 2017.godine napredovao u vodeće stambene takmičare, 2 godine kasnije osvojio domaći kup i tako se zauzeo za Sjevernu Makedoniju u početnom predkrugu Lige Evrope. Akademija Pandev je 2014.godine završila na drugom mjestu u rezidencijalnim takmičarima, kao i tako igrala predkrug seminarske lige u ljetnoj sezoni. Čak i prije nego što je Goran Pandev završio zanimanje, ispunio je u nacionalnom timu sa igračem svog kluba Marjan Radeski. Dok je sam Goran Pandev završio posao u Parmi, njegov mlađi brat Saško, koji je u prošlosti zapravo bio u Teplicama, upravlja grupom direktno sa terena. U video klipu iz programa Prámák sigurno ćete otkriti, da spomenemo nekoliko stvari, kakvu je podršku Slavija Prag vidjela na akademiji, kao i na šta liči uz dodatni zadatak Gorana Pandeva u makedonskom fudbalu.

Hiro će sigurno igrati Balkansku ligu, uhvatila ga je Crvena Zvezda

Češki strijelac Filip” Hiro ” Nguyên kreće u balkansku ligu, gdje će koristiti dres Crvene zvezde. Vodeća srpska reprezentacija definitivno će platiti među najvećim favesima u ligi, pošto se stalno brinula da se kvalifikuje za European Masters u poslednje tri podele. Igra tim najvećeg srpskog fudbalskog kluba učestvuje u League of Legends nešto više od godinu dana i pedeset odsto. U ljetnim podjelama, on je čak uspio osvojiti Balkansku EBL organizaciju, pobijedivši u posljednjem zoirena i svog ASUS ROG ELITE sa 3: 0. Na međunarodnom stepenu više nije takva slava, jer je Crvena Zvezda dva puta ispadala u igri-u fazama, a poslednji period nije uspeo da napreduje iz ekipne faze rezultatom 0:3. Hiro je prošle godine igrao u ukupnom iznosu od šest timova, čineći 2 nastupa na LEGENDs (sa Vikingekrig kao i Moops), kao i koristeći boje srebrnog srca izlazi set na Gillette Češka Republika. Zajedno s njim sigurno će igrati njemačkog junglera Outlandischa, koji je 2014.godine obukao jaknu Njemačke Gamelegije (gdje je igrao i sa hirom), kao i Slovenca Kekca, koji je 2014. igrao u nordijskoj grupi Nordavind. Ostatak tima zapravo još nije verifikovan, ali pomoć će sigurno biti objavljena tokom petka.Hiro će sigurno igrati Balkansku ligu, uhvatila ga je Crvena Zvezda

PUBG Mobile: Kazahstanci su postali šampioni 14. IeSF Glob Esports prvenstva

AXZCER, PUNCHER, PSIX i TEAQ će uzeti house i zlato i veliku nagradu od 50.000 dolara sa toplog Balija. Srebrni most vjerovatno Bruneju, kao i bronza ide Jordanu. Rutinski međunarodni događaj IeSF Svjetsko prvenstvo u esportu zna imena pobjednika PUBG Mobile takmičenja. Na Baliju, u Indoneziji, Kazahstanski nacionalni tim osvojio je titulu svjetskog prvenstva. Šesnaest timova učestvovalo je na događaju brojne hiljade, koji se u fantastičnom susjedstvu hotela merusaka Hotel Nusa Dua sukobio u dvodnevnoj borbi za priželjkivanu titulu svjetskih šampiona. Kazahstanci su dominirali u finalu. Tri puta su pobedili, dva puta su uzeli krompir, čim srebro i jednom bronza, a takođe i u nastavku biti mečevi igrači su postigli veliki deo fragova, i to im je obezbedilo ukupno prvenstvo. Iako su disali na leđima brunejskih boksera, Kazahstan je i dalje zadržao dovoljan završetak plej-ofa od sedam tačaka i takođe je postao šampion 14.godišnjeg IeSF Glob eSports šampionata. Čestitam!

Komadi iz EMEA Mastersa: kvalifikacija za glavnu fazu takmičenja, prošla je prvu komponentu. To zapanjeno kao i kako su Naši agenti pogubljeni?

Drugi najveći evropski konkurenti u kojima će se takmičiti najefikasnije grupe iz nacionalnih organizacija, zapravo je započeo svoj proljetni dio. Nakon dramatičnih prilagođavanja u ukupnoj organizaciji evropskih takmičenja, događaj, koji se naziva EU Masters, ove godine je preimenovan u EMEA Masters. Razlog za ovu promjenu bila je aneksija Turske, kao i Država Sjeverne Afrike, kao i Centra Istok (arapska organizacija). Prilagođavanje koje je efektivno iz ovog perioda je da pomogne ovim lokacijama sa LoL promo-om, kao i da njihove grupe učine mnogo pristupačnijim. Do nedavno, Turska je imala svoje područje, sa svojom organizacijom i svojim zastupnikom u svjetskim događajima. To se promijenilo ove godine. Jedinstvenost je učešće Arapskih timova, koji ranije nisu imali svoje područje, a jedina prilika za rivalstvo bila su regionalna Događanja. Trouble Games garantuje još više rezultata, kao i ekonomsku sigurnost od ove modifikacije. Masters turnir je podijeljen na 2 dijela. U početku, prvih 12 grupa iz nacionalnih liga, na osnovu rangiranja, direktno dobijaju glavne konkurente. Sistem je izuzetno sličan fudbalskoj Ligi šampiona. Više šesnaest grupa iz slabijih liga i trećeplasiranih timova iz jačih organizacija igralo je u certifikacijskim grupama.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *