Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji vaučera

Endermološki centar LPG je prvi licenciran i zvanično otvoren u Srbiji i Crnoj Gori, za uklanjanje celulita i masnih naslaga, reoblikovanje tela, čije rezultate pomno prate strucnjaci iz LPG centra u Francuskoj.

Pratimo najsavremeniju tehnologiju i koristimo aparate sa FDA i CE sertifikatima, koji garantuju vašu bezbednost.

Kontinuirano se usavršavamo, kako bismo primenili najnovija saznanja iz dermatoestetike.

Ljubav i znanje moraju da idu zajedno, a uzajamno poverenje i poštovanje su preduslov za uspeh.

Dobitnici smo nagrada

 

Wellness Award 2007 i 2010 god.u kategoriji Medical Spa pripalo je Endermoloskom centru LPG iz Beograda za :
aparat ACTHYDERM za mesoterapiju bez upotrebe igala.

Endermoloski centar LPG je ekskluzivni predstavnik jedinstvenog aparata za mezoterapiju bez upotrebe igala ACTHYDERM, koji je kao lider proizvod otvorio tržište za mezoterapiju u Srbiji. Koristi se u kozmetici za rejuvenaciju lica, lečenje hiperpigmentacije, meso-hair protiv opadanja kose, najsavremeniji metod lečenja akni, celulita, topljenje masnih naslaga......
.
U normalnim uslovima koža upija oko 10% nanesenih preparata, a uz primenu Acthyderma taj procenat raste do 90 sto omogucava maksimalno obnavljanje svih slojeva kože i stvaranju novog kolagena i elastina.

LPG centar se tokom 2010 godine istakao originalnim Medical Spa konceptom koji je objedinio elemente tradicionalne, komplementarne medicine kao sto su Reiki i aromaterapija sa najsavremenijim aparaturnim tehnikama kao sto su mezoterapija aparatom Achthyderm bez primene igala u programu za rejuvenaciju tela i poboljsanje strukture koze lica, endermologija u programu za eliminaciju celulita i reoblikovanju tela tako da je znacajno doprineo poboljsanju izgleda i kvalitetu zivota svojih klijenata.

Dodatne informacije/Partneri saradnici