Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Škotsko-italijanski trio Emma Morton and the Graces trenutno se nalazi na evropskoj turneji u okviru koje će održati koncert 30. novembra u klubu Dorćol Platz (Dobračina 59b, Beograd) na kome će promovisati debi album Bitten by the Devil (11. maja 2018. godine) u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas.

Ulaznice:
500 RSD - promotivna cena (ograničen kontigent dok se ne prodaju ili do 19. novembra)
600 RSD - pretprodajna cena (do kraja 29. novembra)
700 RSD - na dan koncerta (30. novembra)

Emma Morton & the Graces je najnoviji projekat škotske kantautorke gde su joj se još priključili i bubnjar Piero Perelli i gitarista Luca Giovacchini. Na njihovom debi albumu Bitten by the Devil, Emin glas prelazi preko nezaustavljivih, duboko intimnih tekstova i vodi nas kroz kontaminirane zvučne zone gde se mračni svetovi seksa, depresije, prevare, S&M, nasilja i slobode istražuju i slave kroz sirov i psihotropski sonični koktel, koji se sastoji od džeza, 'roots' roka i folka, otpevanih na škotskom dijalektu. Neke od renomiranih gostiju i saradnika na ovoj ploči čine imena kao što su Raphael Gualazzi, Gabriele Evangelista, Antonio Gramentieri (Sacri Cuori, Don Antonio) i osvajač Grammy nagrade Gene Paul.

 

"Why Fall": https://www.youtube.com/watch?v=M76gjCQhIs0

DIY pristup Emme Morton proteklih par godina dostiže svoj vrhunac: pored povećanog broja nastupa na televizijskim i radio stanicama, uspela je da se domogne trećeg mesta na top listama, njene pesme deo su lista najvećih radio stanica, a sarađivala je sa brojnim prominentnim izvođačima kao što su: Raphael Gualazzi, Olly Murs, Gary Lucas, Petra Magoni, Alejandro Escovedo, Glen Hansard, and DJ Mollela.

 

"Dirty John": https://www.youtube.com/watch?v=h-cYBAEwouM

"Emma Morton & the Graces vas uvlače u njihov evokativni i misteriozni svet suprostavljenih doživljaja ljubavi i mržnje, straha i slobode... Njene očaravajuće oči i duboki glas toliko kao da je svaki nastup njena poslednja ispovest... Ona je nezaustavljiva...kao ni bend koji grmi i razara kao da ih je dvadeset." - Moodboard Magazine

 

"Summer's Goodbye": https://www.youtube.com/watch?v=pQQpIkuEGLM

Dodatne informacije/Partneri saradnici