Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Muzičko - plesni flamenko spektakl sa Kube

Ecos Company

 

Kubanski flamenko sastav, Ecos, nastupiće kao četvrti izvođač novog serijala Musicology Barcaffe Sessions, 17. i 18. oktobra u klubu Bitefartcafe. Ovaj muzičko – plesni spektakl izvodi čak sedam muzičara i pet plesačica, a šou ovakvog kapaciteta će se po prvi put u Beogradu izvesti u jednom klubu.

Ecos je jedan od najcenjenijih flamenko sastava koji svojim radom, na kreativan način, istražuje integraciju kubanskih i hispanskih plesnih elemenata, otkrivajući novi umetnički izraz i nova prostranstva. Mešajući elemente flamenka, sona, bolera i rumbe, Ecos svojom muzikom i nastupom upravo oslikava mešovito stanovništvo Kube.

Ecos sastav je osnovan 1999. godine, od strane iskusnih kubanskih muzičara i plesača i važi za renomiran sastav akademskih umetnika na Kubi.

Nakon nastupa na internacionalnim festivalima, velikim binama i pozorištima širom sveta, publika Musicology Barcaffe Sessions publika će imati jedinstvenu priliku da prisustvuje njihovom nastupu u klubu Bitefartcafe i u intimnoj atmosferi oseti strast koju nosi ova specifična vrsta flamenko.

Ovaj projekat je podržala MACUBA, Udruženje prijateljstva između naroda Makedonije i Kube.

Sastav Ecos kompanije:

Režiser: Ana Rosa Meneses

Muzičari: Miguel Chávez, Addis Moreno, Iriela Rech, Noel Gutierrez, Juan Carlos Otero, Roberto Mochado, Marlon González

Plesači : Angela Badell, Sandra Sardiñas, Claudia Cartaya, Ailin Rodríguez, Darlen Cabrera

Dodatne informacije/Partneri saradnici