Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Za život Nemanje Ivanovića ove jeseni đuskaće preko 50 di-džejeva i preko 15.000 ljudi na najvećem humanitarnom festivalu do sada, Dance 4 Manya. BelExpo Centar će 16. i 17. oktobra biti mesto gde ćemo se plesom, đuskom, pozitivnom energijom i muzikom boriti za život, za Manju.

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja Ivanović iz Velike Plane, boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje ove bolesti je dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120 000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.

Želimo da podignemo svest da participacijom i uključivanjem u ovu akciju, tj. kupovinom karte postajete jedan od donatora koji će STVARNO pomoći da se zaključno sa ovim događajem prikupe sva sredstva za Nemanjino lečenje!


Imate skoro 2 meseca da skupite ovu simboličnu cifru! Pozovite svoje prijatelje, rođake, dečka/devojku, familiju, poznanike, da se svi zajedno okupimo radi jednog višeg cilja i sigurno ćemo skupiti novac!

Takođe možete pomoći Nemanji i tako što ćete poslati SMS sa sadržajem 100 na 3030 i donirati 100 dinara!

A ukoliko, pored svega ovoga, želite da donirate za Nemanju to je moguće i preko BudiHuman fondacije na linku ovde

Sav profit festivala od ulaznica i pića će biti prosleđen za njegovo lečenje. Hajde da zajedno pokažemo snagu jedinstva!

Facebook event: http://on.fb.me/1Jv6p9K

Website: http://zamanju.rs/

Dodatne informacije/Partneri saradnici