Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

VELIKI KONCERT “BRKOVA” 3. NOVEMBRA U HALI SPORTOVA

 

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački turbo-pank-folk bend „Brkovi“, održaće 3. novembra veliki koncert u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

„Brkovi“ postoje od 2004. godine, a svoju popularnost su gradili muzikom koju nazivaju „turbopunkfolkwellness i spa“. Od lokalnog benda su prerasli u jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su izuzetno popularni, a svaki njihov koncert je unapred rasprodat.

Osim po izgledu i beskompromisnim živim nastupima, na muzičkoj sceni se izdvajaju i svojim ultimativnim hitovima u kojima su na duhovit način spojili turbofolk sa žestinom pank roka i težinom hevi metala. Pevač benda Vedran Pehar, poznatiji kao Šemso 69, autor je tekstova većine pesama, tako da na koncertima hitove poput „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“, uvek začini na poseban način, u čemu ga publika svesrdno podržava. Na njihovim koncertima je publika veoma raznovrsna, tako da su oni jedini pank bend koji slušaju i ljubitelji turbo-folka.

Šemso 69 je najavio da će ovo biti jedini koncert „Brkova“ u Beogradu i okolini u narednih sedam meseci i dodao: „Glasine koje su se jučer pojavile u nekim medijima i na socijalnim mrežama su istinite. Grupa Brkovi će 3. Novembra 2018. godine nastupiti u beogradskoj Hali sportova. To će biti naš prvi koncert u Beogradu nakon nezaboravnog nastupa na Beer festu. Jako se radujemo!”

Dodatne informacije/Partneri saradnici