Beth Hart je svirala jednostavne pjesme za jednostavne pojedince u Pragu

Beth Hart je svirala jednostavne pjesme za jednostavne pojedince u Pragu“Hura, blues-rock sirena (i ne samo to) se vratila da odigra još jednu emisiju!”Iskoristila je da nam dolazi svake godine, ovaj put smo morali čekati oko dvije i po godine. I drago nam je da vam predstavimo da ona zapravo nije odbacila nijednu svoju privlačnost tokom ovog vremena. Ta prokleta pjesma vještica nas je opet držala u rukama. Nakon više prevoda termina zbog pandemije, vokalista sa finansiranjem Z ponovo nas je zabrinuo.

Po prvi put je zamenila Forum Karlín za veći O2 universum, a takođe je nedostajalo samo nekoliko mesta za teret za sledeću rasprodatu salu. Kao i njena sjajna praksa, svoju efikasnost je započela baladom sa korpom “Reci joj da dolaziš od mene”. Ide na korake u fazu, uglavnom ukrašena crvenim tepisima, ona je tako visoko-fived svima koji je bio zainteresovan za nju, broj sljedbenika čak ju je zagrlio. Ličilo je na još jednu sjajnu noć. I želim. Beth je zapravo od tada objavila divan CD sa radionicama” War In My Mind ” i ove godine kolekciju Led Zeppelin rimejkova. Tradicionalni “kašmir” ne može da propusti na set listi, ali na sreću umetnica je redovno ulazila u kabinet za događaje svoje sopstvene diskografije, posebno devete linije, gde se pojavila, na primer, naslov melodija sa značajnim pauzom u kolednicima, u kojoj se seća individualnog mirisa alkohola i droga u jedanaestoj godini.

“Jadna Lady Blues”

Dodatno je svirala uvodnu numeru “Negative Female Blues”, a takođe je i ona, kao i bend, napravila nekoliko koraka naprijed i uradila “bez riječi u sredstvima” ili” Sugar Shack ” na stolicama, da spomenemo samo neke, i pokazala koji su vrhunski umjetnici među njima. Bubnjar Bill Ransom posebno je bio fantastičan sa svojim bubnjanjem. Zapravo, ponudila je sebi divnu baladu” zahtevao sam heroja”, koju smo pohvalili u svedočenju i koja je takođe zvučala bolje živi mnogo zahvaljujući njenom klaviru koji se zabavljao. Prisjetila se izvrsnih heroja gitare predvođenih Joeom Bonamassom u” Massage Me for Luck”, numeri koju mu je kontaktirala kao zahvalnost za njihovu evidenciju. Iz nagrađivanog studija, praktično sve što je traženo. I takođe ” dama dole.”Dobijamo malo unaprijed od sebe. U početnom dijelu programa, 50-godišnju lokalku iz Los Angelesa izdala je njena ekološka odjeća, kao i Joey, Servisni tehničar, morali su je osloboditi spleta gajtana. Kada je pohvalila basistu, ona je pukla u rips, kao i u šali kritikovala menopauzu. Takođe nas je malo odvela za nos kada je tvrdila da je druga pjesma koju je odsvirala “Walk Around Heaven” uključivala njen um zbog činjenice da je dan ranije u Pragu zapravo upoznala plesačicu Dianu, koja ju je podsjetila na melodiju. On to pjeva tokom cijelog putovanja. Pored samog koncerta, njena neobuzdana animalnost je takođe bila izložena spontanim, nepoželjnim gunđanjem u mikrofon, što je zabavljalo publiku. Sve ove sitnice, kao i karakteristike karaktera njenih veteranskih fanova definitivno su zanimale minimum, međutim, u poređenju sa prethodnim nastupima na forumu za diskusiju Karlín je malo nedostajalo više strasti od strane njenih fanova. Nije da zaista nisu aplaudirali, ali nikada nisu uspjeli da tu ovaciju transformišu u nešto jedinstveno što bi Beth sigurno skinulo sa principa. Šta bi je sigurno pokrenulo, iznenadilo ili samo učinilo da se ponaša drugačije nego što je navikla. Prošlo je najmanje jedan poseban minut. Bilo je to kada je umetnica uradila svoj kontralto iza klavira, kao i na štandu, sledbenik je primetno zamahnuo prema njoj sa transparentom sa pitanjem Da li može da peva sa njom. To bi moglo biti sjajno, kao i moguće da je to uznemiravanje koje se zaista nije dogodilo.

Bilo je lijepo vidjeti bogatstvo u izobilju

Čak i bez ovoga, bilo je lijepo istražiti bogatu riznicu naših vlastitih, kao i uzeti pjesme i cijeniti ih poput bake sa svojim nakitom. Za razliku od nekih drugih emisija sa sadašnje turneje, dobra vijest je da je bila sudbonosna balada “ostavi upaljeno svjetlo”, najsjajniji dijamant. Ipak, Etta James'” više volim da Oslijepim”, koju je Mercury entertainer zatvorio u utorak navečer, također je bila među spektakularnim pjevačkim nastupima. Beth Hart je laka. Nekoliko njenih emisija su senzacionalnije, neke malo manje. Ipak, pošto je ona, kao pravi Oldtajmer, pristalica svega analognog, sigurno ćete izuzetno povoljno priznati da ona sama, njen posao i njeni najbliži saradnici objektivno imaju natprosječne kvalitete i izuzetno ih je teško zamjeriti bilo šta. Liči na dobru knjigu. Možemo stalno govoriti o tome da li je bolje vrhunski kvalitet “1984” Džordža Orvela ili “gavran” E. A. Poea. Kao i nije važno da su potpuno različiti žanrovi. Međutim, svi možemo da se složimo da oba dela imaju neupitan vrhunski kvalitet, kao i da će sigurno uvek biti mnogo bolji materijal za analizu od memoara bilo koje Češke starlete. Da li razumijemo jedni druge?Bilo je lijepo vidjeti bogatstvo u izobilju

Beth Hart u Pragu

Beth Hart performanse kreće od 9. 6. 2021 (u početku 23. 10. 2020) za potpuno novi datum dospijeća 7.6.2022. Lokacija koncerta-O2 universum-ostaje ista. Karte koje su već kupljene, očigledno, i dalje važe i takođe ne zahtevaju razmenu. BETH HART ima 25 godina. Februar potpuno novi album, koji obilježava bend Led Zeppelin. Nikada nije bilo sumnje u vezi sa kompozicionim kvalitetama Beth Hart, kao i ona je zapravo već nekoliko puta ohrabrila svoju Češku publiku u pogledu svojih vrhunskih kvaliteta. Nakon što je u posljednje 3 godine tri puta zaredom učitala Karlin Forum na plafon, Beth Hart odlučila je svoju sljedeću efikasnost premjestiti u veću dvoranu u dogovoru s koordinatorom svojih koncerata u Češkoj.

Koncert: Beth Hart

Beth Hart, jedan od najefikasnijih savremenih bluesrock vokala, pobjednik Cry Songs Honors i nominacija za Grammy, vratit će se u vodeću 10 nakon nekoliko rasprodatih domaćih emisija. Novembar 2023.u O2 cosmos u Pragu. Beth Hart misli se na jednog od najvještijih vokala svoje generacije. Ponudila je putovanja širom svijeta, uključujući koncerte na popularnim lokacijama kao što su Ryman Auditorium u Nashvilleu, Royal Albert Hall u Londonu i Ziggo Dome u Amsterdamu. Šest puta je stigla na vrh Billboard Blues liste, za svoje CD-ove dobila 2 platinasta CD-a, kao i njeni albumi su 10 puta stizali u Evropu. Prošlog februara objavila je svoj najnoviji album, a Homage to Led Zeppelin, na kojem je odala počast Led Zeppelinu jedinstvenim izvedbama dobro poznatih hitova. Njen studijski album iz 2019. godine, War In My Mind, također je bio izuzetno poznat.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *