Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Kompletiran je spisak izvođača Glavne bine trodnevnog "Arsenal festa", koji će biti održan 14, 15. i 16. juna u prostoru na otvorenom "Kneževom arsenalu" u Kragujevcu.

Na Glavnoj bini, koja se nalazi u prostoru na otvorenom "Kneževom arsenalu", prve večeri u četvrtak 14. juna nastupaju nosioci programa severnoirski alter/pank/metalci Therapy?, a uz zagrebačke rokere Psihomodo i beogradske alternativce Block Out, tu su i rege-hardkor bend Eyesburn i kragujevački pankeri LUR.

 

Druge večeri u petak 15. juna uz nosioce programa britanski elektro-dens-hiphop bend Stereo MC's i Disciplinu, nastupaju i bosanskohercegovačka Dubioza kolektiv, domaći hiphoper Marčelo i njegovi Filteri, kao i zagrebački alternativci Pips, Chip & Videoclips.

 

Završne večeri najvećeg festivala Šumadije i okoline, u subotu 16. juna uz nosioce programa Rundek Cargo trio, sviraće i Darkvudi, beogradska pop senzacija Zemlja gruva, alternativni Autogeni trening iz Nikšića/Podgorice, a festival se završava u ranim jutarnjim satima u nedelju velikom žurkom uz set međunarodno poznatog didžeja Marka Nastića! .

Prošlogodišnji prvi "Arsenal fest" imao je samo jednu binu. Drugi "Arsenal" biće još veći sa programom na dve bine!

Pored Glavne, obližnja "Zastavina bašta" biće mesto za drugu binu koja će tokom tri dana menjati ime i izvođače. Na "Radio 9 bini", "Popboks bini" i "MTV bini" predstaviće se brojni srpski i regionalni bendovi, čija ćemo imena saopštiti za nekoliko dana.

Kompletan spisak izvođača Glavne bine Arsenal festa (po redu nastupa, dok će satnica biti naknadno objavljena)

14. juna
LUR
Eyesburn
Psihomodo pop
Therapy?
Block Out

15. jun
Marčelo i Filteri
Pips, Chips & Videoclips
Disciplina kičme
Stereo MC's
Dubioza kolektiv

16. jun
Autogeni trening
Zemlja gruva
Rundek Cargo trio
Darkwood Dub
Marko Nastić DJ

 

Spisak izvođača male bine Arsenal festa u Kragujevcu, na kojoj će 14, 15. i 16. juna nastupiti bendovi Goribor, Kandžija, Mravi, Maraqya i drugi. Bina u fantastičnom prostoru "Zastavine bašte" svake od tri večeri nosiće drugačije ime - "Radio 9 bina", "Popboks bina" i "MTV bina".


Prve večeri Arsenala 14. juna na "Radio 9 bini" nastupiće pankeri iz Čačka Za dz, rokeri Baobab iz Arilja, beogradski Sharks, Snakes & Planes i Mravi - kao i kragujevački metalci Boneyard koje su izabrali slušaoci kragujevačkog Radija 9.


Na "Popboks bini" druge večeri 15. juna publiku očekuje kao nosilac kultni Goribor, a tu su i  psihodelični spejs-rokeri iz Beograda Temple of the Smoke, alt-rokeri Plišani mališan iz Gornjeg Milanovca, kao i kantautor Dušan Strajnić i njegovog bend Stray Dogg. Peti bend izabraće čitaoci internet časopisa za pop kulturu www.popboks.com.Završne večeri 16. juna na "MTV bini" nastupaju mladi osječki reper Kandžija sa svojim pratećim bendom Gole Žene, bendovi Maraqya, Žene Kese i Tea Break, kao i mlada nada slovenačke scene, sastav Trash Candy, koji su nedavno pobedili u takmičenju MTV Bend 2012 Powered by Ray Ban.

Dodatne informacije/Partneri saradnici