Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularni pevač Željko Vasić bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Željko Vasić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Muzički talenat nasledio je od oca, koji je takođe muzičar, svira gitaru. Njegov muzički put počinje kada je imao devet godina i upisao nižu muzičku školu, koju je uspešno završio. Potom se seli u Beograd gde upisuje srednju muzičku školu i završava je. Počeo je sa nastupima po Beogradskim klubovima i splavovima, da bi 2001. godine imao prvi javni medijski nastup na festivalu "Sunčane skale" sa pesmom Vlade Georgieva, "Žena kao ti". Pesma postaje veoma popularna među publikom. Godine 2004. Željko ponovo nastupa na "Sunčanim skalama" sa pesmom "Pratiš me u stopu", koju je takodje napisao Vlado Georgiev. Iste godine izdaje maxi-singl album pod nazivom "Intro" za izdavačku kuću BK sound sa četiri numere, "Bez milosti", "Nisam od juče" i dve gore pomenute, a pesme su i danas jako popularne i slušane. Željko je u godinama koje dolaze dokazao da je i te kako zaslužio da bude rame uz rame sa najvećim zvezdama na našim prostorima…