Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularni pevač Željko Samardžić bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite da budete informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Željko Samardžić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Željko samardžić je rođen 03.10.1955. godine u Mostaru. Na sebe je skrenuo pažnju na festivalu „Prvi aplauz“ koji je održan 1973. god u Banja Luci sa pesmom „Moja Marija“. Od 1992. Godine karijeru nastavlja u Beogradu, 1995. Godine na Budvanskom festivalu dobija nagradu stručnog žirija za interpretaciju pesme „Sipajte mi još jedan viski“. Od te godine koja je bila prekretnica u njegovoj karijeri ređaju se mnogi hitovi poput „Grlice“, „Da me nije“, „Dobar dan tugo“, itd... A kao potvrda stižu mnogobrojna priznanja i nagrade poput Oskara popularnosti, Melka... Svoj prvi solistićki koncert održava 1996. Godine u Sava Centru pod nazivom „Beogradu s ljubavlju“. Od te godine pa sve do 2006. U pomenutoj dvorani je imao 3 – 4 nastupa godišnje, a kao kruna svega 8. Marta 2007. God održava koncert u prepunoj Beogradskoj Areni, što ponavlja i 2008...