Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Grupa Tropico Band bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite da budete informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Tropico Band. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Dvojica momaka iz Leskovca Aleksandar Cvetkovic i Marko Nedeljkovic osnovali su ovaj bend. U bend dolazi Marija koja svojim pevackim kvalitetima animira siru Beogradsku publiku. Zatim u bend ulazi Predrag Pesic. Krajem 2003 Marija resava da krene putem solo karijere i napusta bend. Tada,pocetkom 2004. god, kao cetvrti musketar i pojacanje stize gitarista Branislav Ignjatic. Potpomognuti novim clanom Tropiko polako pocinje da dobija svoj prepoznatljivi "smek" koji neguje i do danas. Uz saradnju sa prijateljem i saradnikom Mirkom Gavricem Tropiko snima svoj prvi singl "Daj mi daj" i stice svoja prva studijska iskustva. Uporedo sa radom na albumu bend ucestvuje na Zrenjaninskom festivalu sa pesmom "Nemoj tako" na kojem skida svoj medijski mrak i skuplja pozitivne kritike zirija i ostalih ucesnika... Nedugo zaim Tropiko ucestvuje na Prvom radijskom festivalu sa pesmom "Sedativ" i  tako se predstavlja siroj publici. Pocetkom 2006. u bend ulazi bubnjar Aleksandar Ilic i bend konacno dobija svoj indetitet. Nedugo zatim bend izdaje svoj prvi album "Jedan al vredan" pod okriljem izdavacke kuce City Records.U narednom preiodu bend radi na promociji albuma,snimanju spotova i svirkama po Beogradskim,ali i po klubovima sirom Srbije.U leto 2007 Tropiko ucestvuje na budvanskom festivalu sa pesmom "Ako dozivim" i osvaja cetvrto mesto.Sredinom 2009. Tropiko izdaje svoj drugi album "Tropico 2009" i krece sa promocijom albuma sirom Srbije... Tropiko trenutno vredno radi na skupljanju materijala za svoj novi album...