Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Tonny Montano bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Tonny Montano. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

 

TONY MONTANO (BEOGRAD) - Biografija (S) - Od 1979. do 1985. godine Velibor Miljković Bora (rođen 1962. godine u Beogra­du) pevao je u mnogoljudnoj punk grupi Radost Evrope koja nije uspela da se izdigne dalje od nivoa agresivne i neorganizovane ekipe vezane za scenu SKC-a.
Po uzoru na glavnog junaka iz filma "Scarface" Bora odlučuje da uzme pseudo­nim Tony Montano i započinje samostalnu karijeru. Rockabilly orijentisan debi LP u produkciji Boruta Činča iz grupe Buldožer (svirao i kla­vijature na ploči) objavljuje 1986 godine. Povezujući zvuk pedesetih i punka, Tony je svoju muziku okarakterisao kao frkabili. Na debi ploči su se u novim obradama našle pesme "Vreme je da skinem mrak", "Frigidna" i "Boli me zub" iz perioda grupe Radost Evrope…