Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Grupa The Rollings Stones bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


1 dostupan Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)
  1. Stonsi u Spielbergu

    by Nikola at on 16.09.2017

    Ukratko, momci su bili odlični. Za one koji imaju primedbi na sitne nespretnosti u nastupu, valja napomenuti da je većina članova benda rodjena za vreme Drugog svetskog rata. To treba imati u vidu prilikom donošenja suda. Što se organizacije tiče, bila je skoro pa katastrofalna. Koncert, na kome se očekuje ovoliki broj ljudi, po nekim izveštajima je bilo preko 90000, suludo je organizovati na livadi u nedodjiji, bez ozbiljne saobraćajne infrastrukture i sa problematičnim opcijama za transport. Kilometarske kolone na prilazima sa svih strana, nepripremljen teren za prihvat tolikog broja vozila, lokalna policija pogubljena, uz ono na šta se nije moglo uticati (kiša koja je padala veći deo dana, blato,...) malo su pokvarili celokupan utisak. Mislim da za se za prilično paprene ulaznice mora obezbediti bar pristojan dolazak i odlazak sa mesta dešavanja.

Opis izvođača

The Rolling Stones rock and roll bend,osnovan 1962 godine i 2012 su proslavili 50 godina rada. Na svetu skoro da ne postoji ni jedna osoba koja nije čula bar jedan od njihovih hitova, kao što su "Paint it Black" ili "(I Can not Get No) Satisfaction", "Start me up",....Video