Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Tanja Savić bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Tanja Savić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Tanja Savic je rodjena 20. marta 1985. u mestu Radinac, kod Smedereva. Njena prva pesma „Za moje dobro“ pojavila se vec u septembru 2004. godine, a njen prvi album, izdat u junu 2005. godine, pod nazivom „Tako mlada“, bio je nagradjen za najprodavaniji u toj godini. Posle angazovanja u filmu ’’Guca’’ i pesmom „Suknjica“ (septembar 2006), pocinje sve ozbiljnija karijera ove talentovane pevacice. Posle vrcavih, simpaticnu Tanju sve cesce vidjamo kao izvodjaca ozbiljnih, zahtevnih i emotivnih pesama (oktobar 2006, I mb Grand festival, pesma „Poludela“, drugo mesto; februar 2008, II axal Grand festival, pesma „Zlatnik“, cetvrto mesto). Pojavila se i na Beoviziji 2007, sa pesmom „Simpatija“, u duetu sa Banetom Mojicevicem i bili jedni od glavnih favorita. I posle ucesca u filmu „Srpski Oziljci“, koji puni domace, ali i svetske bioskope, i posle 23 pesme iza sebe, i iako svesna svoje popularnosti i svojih kvaliteta, Tanja i dalje cvrsto stoji na zemlji.