Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Snežana Djurišić bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Snežana Djurišić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Snežana Đurišić, rođena 06. juna 1959. u Kraljevu u Srbiji, je jedna od najtalentovanijih pevačica na prostoru stare Jugoslavije i mnogi je smatraju kraljicom narodne muzike. Prvu ploču je snimila sa osam godina posle sticanja prava da snimi ploču na učešću "Studio 6 vam pruža šansu" u kojoj je osvojila debitansku (pošto je bila maloletna) 1. nagradu!Pevala je pesmu Lepe Lukić - Udati se nikad neću, i ako je ona u to vreme slušala Kolindu - Zdenka Vučković. Zvali su je "Čudom od deteta" a ona,kada je pitate kako je uspevala u svemu, odgovoriće vam: "Kada nešto volite,onda možete sve"! I dodaće: "Muzika je moj život"!

Tokom svoje karijere koja traje gotovo pola veka, snimila je više od dvadeset albuma i otpevala čuvene hitove, a najpoznatije pesme su: „Pričaj mi, pričaj“, „Između tebe i mene tama“, „Kaluđere“, „Naše tajne čuva vodenica“,“ Lepo ti je biti čobanica“, „Tri bunara“, „Vratiću se“, „Kleo se, kleo“, „Kuće male, krečene u belo“, „Odakle si sele“ i „Učiniću sve“.

U svojoj bogatoj karijeri koja traje decenijama dobila je brojne nagrade za interpretaciju na festivalima. Festivali na kojima je učestvovala su: Beogradsko proleće, Hit parada, Vogošća, Sarajevo, Šumadijski sabor, MESAM, Moravski biseri, Grand festival... Pesma „Niko me nije voleo kao ti“ na petom i poslednjem  Grand festivalu 2014. joj je donela pobedu.