Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Slavica Ćukteraš bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Slavica Ćukteraš. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Slavica Ćukteraš, rodjena 28. januara 1985. godine u Šabcu, je poznata srpska folk pevačica.Svirala je violinu četiri godine. Pred mikrofon je prvi put stala u šestoj godini sa pesmom Lepe Brene, uz koju je, kako se tvrdi, odrasla. Uzori su joj i Bijelo dugme, Zdravko Čolić i Svetlana Ražnatović Ceca. Piše i tekstove za pesme. Slavica je svoju popularnost postigla sa talentom, dobrim pesmama i dobrim glasom. 2004. godine se prijavila za takmičenje Zvezde granda, osvojila šesto mesto i potom snimila prvi album pod nazivom „Nema pravila“ na kome su se našli devet hitova, a to su: Nema pravila, Prevari me, Zvaćeš je mojim imenom, Navikla i drugi. Njen drugi album Ćiribu, ćiriba koji je izašao 2006. godine za Grand produkciju, na njemu su se našli osam velikih hitova kao što su: Računaj na mene, Okreni njen broj, Mrgud, Doćiće ti glave i ostali.