Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Slađana Milošević bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Slađana Milošević. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Aleksandra Slađana Milošević je rođena u Beogradu, u zemlji koja se tada zvala Jugoslavija. Već u petoj godini, kao izuzetno darovita, primljena je u muzičku  školu  na odsek klavira. Nekoliko godina kasnije, školovanje  je nastavila na odseku violine, a u dvanaestoj godini započela karijeru kao lead vokal i bas gitarista u rock and roll bendu.  Violinu, svoj glavni instrument, nikada nije u potpunosti napustila. Sa 15 godina, kao violinista i vokal, snima prvu ploču sa grupom “Ganeša”  čija je inspiracija bila, tada u svetu veoma moderna, indijska muzika…  80tih godina, pored nekoliko tadašnjih aktuelnih grupa, prihvatljivih muzičkih i ideoloških usmerenja, jugoslovenska scena i Balkan, dobijaju prvu avangardnu pop - rock zvezdu. Aleksandra Slađana Milošević postaje prva dama, ona koja prva razbija zabrane i probija cenzurisani medijski prostor i koja hrabrim istupima u javnosti obara tabue i odbacuje propisano ponašanje…