Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Seka Aleksić bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite da budete informisani, registrujte se ovde

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Seka Aleksić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Svetlana Seka Aleksic rodjena je 23. aprila 1981 godine u Zvorniku, Bosna i Hercegovina. Pobedom na Moravskim Biserima Seka uspeva da pridobije paznju medija i vec sutradan njene slike izlaze u svim novinama. Objavljuje album za Grand produkciju i njena popularnost tek tada dostize vrhunac. Osvaja priznanja kao sto su Oskar popularnosti kao i nagrade za pevacicu i album godine. Samo neki od najpopularnijih hitova su „Crno i zlatno“,„Iskoristi moje mane“,Idealno  tvoja, Dođi i uzmi me I Slučajni partneri. Osim muzicke karijere Seka Aleksic se oprobala i kao glumica u filmu Mi nismo andjeli 3 gde je glumila Smokvicu. Osim svoje pevacke i glumacke karijere oprobala se i kao kreator sa svojom ritch bitch i queen linijom. Takodje planira da pokrene modnu liniju za kucne ljubimce.