Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularni pevač Saša Matić bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Saša Matić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Sasa Matic je rodjen 26. Aprila 1978. godine u Drvaru. Zavrsio je nizu i srednju muzicku skolu u zemunu odsek klavir. Karijeru je započeo 8. marta 1994. godine u tržnici na Banovom Brdu.

Tri godine je pevao u klubu Španac, koji se nalazi u okviru Studentskog grada, u Novom Beogradu. Tada je bio popularan po idealnom interpretiranju pesama Harisa Džinovića. 2003 je pobedio Budvanskom festivalu sa pesmom “Moj grad”, da bi sa istom pesmom takodje pobedio na takmicenju u Ohridu. Objavio je 6 albuma, a poslednji “Nije ovo moja noc” 2009 godine.Albumi su mu:  Maskara (2001), Kad ljubav zakasni (2002), Zbogom ljubavi (2003) ,Anđeo čuvar (2005), Pokloni te mi nju za rođendan (2008) Nije meni ova noć (2009).