Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularni pevač Saša Kovačević bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


2 dostupan Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)
  1. Molba za tim Saše Kovačevića za održavanje koncerta u Beogradu

    by Stefan Sretenović at Beograd on 16.11.2017

    Ako iko ovo čita i uvažava kad već postoji ova fan report usluga bilo bi lepo ako bi mogli da stupite u bilo kakav kontakt sa timom pevača Saše Kovačevića ili samim Sašom da apelujete na njega da već jednom organizuje jedan veliki koncert u Beogradskoj areni dugo najavljivan i nekoliko puta odložen koncert da to u što razumijem roku održi a najidealnije za nas njegove fanove bi bio za 14 februar ili 8 mart jasna je simbolika ili između neki datum, nije bitno sad kad god to bilo a i hteli bi da što ranije znamo datum održavanja takvog nekakvog budućeg koncerta u Beogradu da bi i mi mogli na vreme se pripremimo za naše voljene osobe ili ja konkretno da moju iznenadim a to bi mi bio jedan od odličanih povoda za savršen izlazak pošto oboje smo veliki fanovi Saše Kovačevića... A i bilo bi mi savršeno kad bi mi se orijentaciono dao neki odgovor u što skorije vreme ili kad god to bilo ako se zna nešto otprilike u vezi ovog na moj mejl... Hvala vam unapred, uzdravlje i veliki Pozdrav!!! ;-)
  2. Iznenadjenje

    by Maja at Požarevac on 06.02.2018

    Dečko mi stalno prica da obožava Sašu Kovačevića, da želi da bude kao on i najviše od svega bi želeo da ga upozna. On ima 18. godina. Želela bih da ga iznenadim, ali to nije tako ostvarujuce jer ne živimo u Beogradu. Tako da ovim putem želim da pozovem Sašu Kovačevića da dodje u Požarevac, nebitno je kada, odnosno, samo želim da dodje kada on bude mogao i da to najavi na instagramu ili na mail-u. :)

Opis izvođača

Saša Kovačević je rođen 27. jula 1985 u Beogradu, završio je srednju muzičku skolu Kosta Manojlović(smer klavir) i Akademiju umetnosti odsek snimanje i obrada zvuka na BK univerzitetu. Prvi javni nastup je imao 2004 na festivalu “Sunčane skale”, nastup sa pesmom Pakao i Raj mu je doneo popularnost da bi usledili singlovi “Jedina si Vredela”, “Korak do dna”, “Ruka za spas”. Nagradu za duetsku pesmu sa Eminom Jahović je dobio 2009 godine.