Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Nataša Bekvalac. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Natasa Bekvalac je rodjena 25. Septembra 1980 godine u Novom Sadu. 2001 se pojavila na muzickoj sceni sa svojim albumom “Ne brini” i do sada je izdala 6 albuma. Na albumu izdatom 2003. izdvajaju se brojni hitovi, a Natasa odrzava stotine koncerata sirom sveta.Oprobala se I kao glumica u jednoj epizodi serije “Neki novi klinci” u kojoj je igrala samu sebe. Iako je predmet prica tabloida pevacica ne deli svoju intimu sa javnoscu.

2008. Natasa se vraca muzici I izdaje singl. Iste godine zajedno sa muzem postaje zastitno lice kompanije Extrem intimo.Natasa u novembru uz podrsku supruga izdaje pesmu “Ljubav,vera,nada” na istoimenom maxi-singlu sa jos tri nove numerei ona ponovo osvaja citav Balkan.