Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Marija Šerifović bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Marija Šerifović. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Rođena je 14.11.1984.godine u Kragujevcu. Zvanični početak Marijine muzičke karijere bio je 2003.godine kada je snimila svoj prvi solo album pod nazivom”Naj, najbolja”. Iste godine učestvovala je na “Budvanskom festivalu sa pesmom “Gorka čokolada” a na ovom značajnom letnjem takmičenju 2004. godine sa kompozicijiom ”Bol do ludila” osvaja prvo mesto. Kritičari su je tada već okarakterisali kao jedan od retkih talenata na našim prostorima a publika je prihvatila kao pevačicu koja svojim glasom izaziva posebne emocije.

Sledeće, 2005. godine pobeđuje na “Radijskom festivalu”sa pesmom "U nedelju “. Na ovoj manifestaciji dobila je praktično sve nagrade: stručnog žirija, za interpretaciju, nagradu novinara, nagradu kolega kao i specijalna priznanja zemalja regiona.

Posle velikih uspeha, Marija je snimila svoj drugi CD pod nazivom “Bez ljubavi” a da je postala mlada srpska zvezda dokazao je njen prvi solistički koncert u “Centru Sava” koji je ocenjen kao izuzetan muzički događaj.

Na festivalu “Beovizija 2007” izboru za predstavnika Srbije na “Eurosongu”-Marija Šerifović pobedila je i u polufinalnoj i u finalnoj večeri.

Marija je bila apsolutni favorit publike i žirija koji su jednoglasno odlučili da bi ona trebala da predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije u Finskoj. 10. maja 2007. godine je nastupila u Helsinkiju, a 12. maja je donela prvu pobedu Srbiji kao samostalnoj državi i mogućnost da 2008. godine bude organizator ovog takmičenja. Pobedila je i u polufinalnoj i u finalnoj večeri.