Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Lepa Brena bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Lepa Brena. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Lepa Brena je najveća i najtiražnija ženska pevačka zvezda svih vremena na Balkanu. Ona i njen orkestar Slatki greh su bili prvi koji su kombinovali tradicionalnu narodnu muziku sa modernom pop muzikom. Najveći hitovi ove folk dive su Mile voli disko (1982), Sitnije Cile sitnije (1983), Bato Bato, Šeik, Mače moje (1984), Miki Mićo (1986), Okrećeš mi leđa (1986), Hajde da se volimo, Sanjam, Golube (1987), Jugoslovenka (1989), Čik pogodi (1990), ja nemam drugi dom (1994), Luda za tobom, Ti si moj grh (1996), Udji slobodno, Pazi kome zavidiš (2008) kao i mnogi drugi.  . 1987.  Snima i  film ”Hajde da se volimo” snimajući istovremeno visokobudzetne i atraktivne spotove, gde su se posebno istakli spotovi ”Sanjam” i ”Hajde da se volimo”. Uspešnom marketinškom kampanjom i Breninom pojavom, film doživljava rekordnu gledanost od pet miliona gledaoca, a na kraju godine Breni donosi i ”Oscar popularnosti”, a ubrzo nakon toga (1989) snima I dva nastavka popularne komedije.  1995-e, posle izdavanja albuma, pravi kraću promotivnu turneju po Makedoniji, i 13. juna na stadionu ”Vardara” u Skoplju, pravi nezapamćeni koncert i peva pred 25 000 obožavaoca. Posle turneje uglavnom nastupa samo u inostranstvu i posvećuje se porodici.
Odrzala je I spektakularni koncert u Bugarskoj pred 100.000 gledatelja na koji je sletela helikopterom...