Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularni pevač Kiki Lesendrić bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Kiki Lesendrić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Zoran Kiki Lesendrić je rođen 2. januara 1961. godine. Osnivač je popularnog rok benda “Piloti”, koji je najveću popularnost doživeo osamdesetih i devedesetih godina. Poslednji album su objavili 1996. godine, a ukupno su objavili 7 albuma i nekoliko kompilacija. Kiki Lesendrić je 2008 objavio i svoj prvi solo album “Mesec na vratima”, nakon cega nastavlja rad sa bendom, pod novim imenom "Kiki Lesendric i Piloti". Od 2008 do danas bend je izdao Live CD & DVD sa turneje (2009), kao i dva studijska albuma "Slucajno i zauvek" (2012) i "Sirom zatvorenih ociju" (2016). Kiki je tokom karijere radio pesme i za druge poznate domaće izvodjače: Zdravka Čolića, Viktoriju, Marinu Perazić, Dejana Cukića i druge. Radio je muziku za filmove ,,Zaboravljeni”, ,,Pun mesec nad Beogradom” i ,,Balkanska pravila”. Takodje, komponovao je muziku i za pojedine grčke izvodjače.