Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Jelena Karleuša bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite da budete informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Jelena Karleuša. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Jelena Karleuša je rođena 17.avgusta 1978.godine u Beogradu. Karleuša je jedna od najpopularnijih pop pevačica u Srbiji i na Balkanu. Prvi zvanični album objavljuje 1995.godine pod nazivom ”Ogledalce”. Album koji predstavlja prvu prekretnicu u Jeleninoj karijeri, album “Zovem se Jelena” iz 1998. godine, objavila je izdavacka kuca Zam. Tada je umesto popularne pevacice, koja je izdala svoj cetvrti album, postala prava nacionalna zvezda, ciji je rad pomno paratio srpski auditorijum. Slusali su je i stari i mladi. Planuo je tiraz od 200.000 primeraka. Osvojila je publiku hitovima Zene vole dijamante, Zovem se Jelena, Zena zmija, Kume…Te godine kao priznanje za svoj trud, dobila je mnoge nagrade.
Krajem 2007.godine izaziva pravi boom na domaćoj muzičkoj sceni svojim albumom JK revolution.
Prvi svoj solistički koncert Jelena Karleuša je održala 15.maja 2010.godine u beogradskoj Areni, pod nazivom All About Diva. Njena pesma Insomnija koju izvodu sa Mirzom Hamzicem je pregledana vise pre 5.000.000 puta i postala je veliki hit. Zajedno sa Darkom Kosticem, Jelena Karleusa je dizajnirala haljine, kaiševe i drugu odeću, a kolekcija je dobila ime JKWear. Od 1995 Jelena Karleusa je izdala 10 albuma.

Samo neki od njenih mnogobrojnih hitova su: "Jelena", "Gili, gili", "Ludača", "Žena zmija", "Slatka mala", "Ide maca oko tebe" itd.