Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Goca Tržan bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Goca Tržan. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Rođena je 8.jula 1974. godine u Beogradu. Tokom 1994. godine pevala je u grupi Distorzija. Na snimanju predstave "Kosa" Goca je upoznala Mirka Vukomanovića i Gorana Stefanovića, producente grupe Tapiri. Pozvali su je da bude njihova pevačica, ali joj se njihova muzika nije dopadala. Međutim, kada je otišla u studio i otpevala pesmu "Bunda", sve je funkcionisalo kako treba. Ivana i Goca su nastavile da pevaju prateće vokale, njihovom tadašnjem menadžeru Ganetu Pecikozi se to svidelo i tako je nastala grupa "Tap 011". Goca kaže da je zahvaljujući Ivani Pavlović muzički mnogo napredovala. Preokret u njenom životu, a i karijeri napravila je Skrivena kamera Trećeg kanala, kada je Goca shvatila da više ne pripada toj grupi i odlučila da započne samostalnu karijeru. Njen prvi samostalni album zvao se "U niskom letu". Izdala ga je izdavačka kuća PGP RTS. Sa albuma se izdvaja pesma "U niskom letu", po kojoj je album i dobio ime. Zatim sledi drugi album "Želim da se promenim" za CITY records, kojim je ostala dosledna svom muzičkom pravcu i kvalitetu. I na ovom albumu izbor pesama je sjajan: "Želim da se promenim", "Ni na zemlji ni na nebu", "Na tebe padam", "Ćutanje", samo su neke od pesama koje svojim rečima gađaju ženska srca. Na ovom albumu je nastao duet "1200 milja" sa Tošeom Proeskim."Peta strana sveta", naslov je trećeg po redu Gocinog albuma. Iako su mnogi najavljivali njen kraj, Goca je odlucila da krene "Iz početka iz inata" i preselila se na petu stranu sveta.Sa ovog albuma izdvajaju se pesme: "Krila anđela", "Kad kažem ne", "Korak do dna" i "Kad ponos ubije ljubav iz nehata"..