Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Emina Jahović bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Emina Jahović. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Emina Jahovic ( Sandal ), rodjena je u Novom Pazaru 15. januara 1982 godine. Brat Mirsad Turkan je poznati kosarkaski igrac. Veoma popularna kako u Srbiji tako i u Bosni i Hercegovni, Hrvatskoj i drugim drzavma stare Jugoslavije kao i u Turskoj. Zbog svoje slicnosti sa glumicom Penelope Kruz, dobila je nadimak Srpska Penelope. Saradjivala sa Dinom Merlinom, Sasom Kovacevicem, Flamingosima. 2000. godine Emina je pobedila na na festivalu Zlatna Staza u Croj Gori sa pesmom “Samo ti, moja muziko”2002. godine nastupa na bosanskom nadmetanju za odlazak na Evroviziju sa pesmom “U,la,la”2003. godine nastupila je na čuvenom festivalu Sunčane Skale u Herceg Novom gde je osvojila treće mesto sa pesmom “Uzalud se budim”2005. godine objavila je svoj drugi album “Radije ranije” za izdavačku kuću “City Records”. Na tom albumu su se našle pesme “Radije ranije”, “Tvoja greška” i mega hit “Da l’ ona zna”

Iste godine je nastupila na Budvanskom festivalu i sa pesmom “Nije više tvoja stvar” osvojila nagradunajbolji tekstopisac.2008. godine objavljuje maxi singl “Exhale” koji je u potpunosti produciran i snimljen u New York-u  za šta je zaslužan producent Bojan Dugić.Na leto iste godine izlazi i album na engleskom sa istim imenom “Exhale” a u decembru izbacuje i singl “Još ti se nadam”, čuveni duet sa Sašom Kovačevićem.2010. godine učestvuje u finalnom takmičenju Srbije za odlazak na Evroviziju pored Olivera Katića i Milana Stankovića.