Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularni komičar Dragoljub LJubičić Mićko bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Dragoljub LJubičić Mićko. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Rođen je 1962. godine u Beogradu, Jugoslaviji. Studirao je Pravni fakultet u Beogradu i paralelno se bavio marketingom, scenskim radom i muzikom. Od 1982. do 1985. godine se bavio muzikom u grupama "Petar i zli vuci" i "Kapetan Belkanto", a od 1984. godine je glumac i koscenarista u "Indexovom radio pozorištu".
Od 1985. godine postao je jedan od osnivača, a potom i direktor marketinške agencije "Tim talenata".
Na "Radio Pingvinu" je imao autorsku emisiju "Kompleksna ličnost - Karabačo Bačardi". U režiji Želimira Žilnika glumio je naslovnu ulogu u filmu "Tito, po drugi put među Srbima". Autor je knjige "Nacionalni park Srbija". Priredio je monodramu „One stvari“ po tekstu Bernharda Ludviga, adaptirao je za podneblje Srbije i ima ulogu Dr Agoljuba. Premijera je bila 27. maja 2011. godine u Domu sindikata u Beogradu…