Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularni pevač Dragan Kojić Keba bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Dragan Kojić Keba. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Keba je rođen u Loznici. Kao amater pevač dosta je bio priznat u Loznici i Podrinju, a bio je član HAD-a Vuka Karadžića u Loznici Prelaz iz sveta anonimnih u svet poznatih dogodio  se 1989, Kada pocinje da niže uspehe,dolaze hitovi, festivali, Oskara popularnosti i drugih nagrada u bivšoj Jugoslaviji, pa čak i danas, nakon više od 20 godina on je u samom vrhu naših najistaknutijih pop umetnika. On je izdao blizu 20 albuma i dva albuma u susjednoj Bugarskoj, gde je takođe vrlo popularan i cenjen. Među njegove najupečatljivije pesame spadaju: Plavo Oko plakalo Je, Nemam Drage Nemam druga, U snu ljubim MEDNA Usta, Srce pise suzama, Sve cu tuge poneti sa sobom, Bre Gidi dzanum, Ikona, Imao Sam Ljubav jednu, Kukavica, Ti hodas sa njom ...