Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Ceca Ražnatović bi u bližoj budućnosti želela da zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Ceca Ražnatović. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Svetlana Ceca Ražnatović (rođena Veličković,  14. Juni 1973 u Prokuplju) je srpska pevačica koja se smatra jednom od najvećih zvezda. Prvi javni nastup imala je u devetoj godini, a kada je u 13 zapevala u jednom hotelu na crnogorskom primorju, dok je letovala sa roditeljima, zapazio ju je Mirko Kodić (pevač i harmonikaš). On joj je pomogao da snimi svoju prvu ploču, koja je izašla 1988. godine.Prvi njen hit bio je ,,Cvetak zanovetak‘‘ sa kojim je na folk festivalu ,,Ilidža‘‘ osvojila jednu od nagrada publike i stručnog žirija. Sa pesmom ,,To Miki‘‘ 1990 postaje prava folk pevačica, a ploče joj se prodaju u 350.000 primeraka.  1993 godine snima album ,,Šta je to u tvojim venama‘‘. Zatim sledi ,,Kukavica‘‘, pesma koja postaje hit godine, a Ražnatovićeva održava svoj prvi koncert pred 12.000 ljudi na stadionu ,,Tašmajdan‘‘. Od tog trenutka na delje njena karijera ide samo uzlaznom linijom....