Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Grupa Beogradski Sindikat bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Beogradski Sindikat. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

1999 zvanično je nastao Beogradski Sindikat, bend koji je u narednim godinama definitivno izmenio muzičku scenu Srbije. Na zajedničkom koncertu tri mlade hip hop grupe u KST-u (Red Zmaja, Tumz i MC Flex) dogodila se velika fuzija i stvoren je Sindikat, osmočlana gerilska rap formacija. Te godine usledilo je još nekoliko nastupa, mahom u istom prostoru, KST-u. Sindikat tada još uvek nije imao svoje pesme već su njihovi nastupi više bili koncepcija, svaka od grupa članica izvodila je svoje pesme. Krajem 1999. –te Sindikatu se priključio i deveti član Shef Sale A.K. To se dogodilo na koncertu u Domu Omladine krajem novembra te godine. Grupa je u to vreme počela intenzivno da osmišljava svoje nastupe. Pravljeni su miksevi matrica, prve zajednike pesme ali je i tada jedna od ključnih stvari bila spontanost i nepredvidivost na nastupu od čega se i dan danas ne odustaje…