Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Anabela bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Anabela. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Anabela Bukva(devojacko prezime) – Anabela Djogani je rodjena 26. Januara 1975 godine u Gorazdu.Svoju karijeru je zapocela 1993 godine u grupi Funky G zajedno sa muzem Gagijem. Posle razvoda 29. aprila 2009 godine ona je napustila grupu i zapocela solo karijeru. Takodje ucestvovala je u VIP izdanju velikog brata.

1994 Anabela i Gagi osnivaju dens grupu Funky G i postižu veliki uspeh već sa prvim albumom, sa koga se izdavaja naslovna numera Samo u snu. U narednih nekoliko godina grupa Funky G izdaje albume Hej ti, Supersonic, Tebi, Dođe mi da sa kojima se ustaljuju na domaćoj muzičkoj sceni kao jedna od najboljih dens grupa. Atraktivna pevačica Anabela snima duet sa bosanskim pevačem Deenom Ja imam nekog, koji vrlo brzo postaje hit na svim top listama. Tokom leta ponovo je ostala u blagoslovenom stanju. Posle napuštanja grupe Funky G i razvoda od Gagija, Anabela je u oktobru snimila visokobudžetni spot za svoju prvu samostalnu pesmu Moj dragi, za koju je spot režirao Dejan Milićević.