Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Ana Stanić bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Ana Stanić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Ana Stanić je rođena 08. decembra 1975. godine u Nišu. Još kao mala se zanimala za muziku. Sa porodicom se sa samo 8 godina preselila u Beograd. Međutim ozbiljnije bavljenje muzikom je započela sa 17 godina kada je i upoznala Srđana koji joj je ponudio da postane član benda. Prvi nastup joj je bio u studentskom domu na Voždovcu, a sa grupom Moby Dick je objavila tri albuma… 1998. napušta grupu jer želi da radi na svojoj solo karijeri. Novi početak kruniše nastupom na Budvanskom festivalu sa pesmom “Molila sam anđele” za koju je aranžman radio tada nepoznati i neafirmisani pevač Vlado Gerogiev. Iste godine objavljuje i svoj prvi album, a u svojoj karijeri je objavila ukupno 5 albuma, poslednji “Sudar” 2008. godine…